用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局梁周順琴小學 保良局梁周順琴小學叩門的機會大嗎??
go

保良局梁周順琴小學叩門的機會大嗎??

我小朋友1st choice係保良局梁周順琴小學上午校,現在派到2ND CHOICE保良局梁周順琴小學下午校. , 叩門上午校的機會大嗎??
myron BOD 07 dec 2001 Alvin BOD 12 Sep 2005

機會大唔大都要去叩下門架啦
原文章由 MYRON_MA 於 08-6-19 11:21 發表

我小朋友1st choice係保良局梁周順琴小學上午校,現在派到2ND CHOICE保良局梁周順琴小學下午校. , 叩門上午校的機會大嗎??

收到信去面試未?

回覆 #1 天真快樂 的文章

收到啦!
myron BOD 07 dec 2001 Alvin BOD 12 Sep 2005

知到機會有幾大未?好似係60人爭15位

今日已經面試了.謝謝!

原文章由 天真快樂 於 08-6-27 17:02 發表
知到機會有幾大未?好似係60人爭15位

我小朋友的case同你小朋友一樣,又係2nd choice派梁下,又係六月二十七日面試,你的信心有多少?其實,下午班的黃校長也很好人,可惜要遷校!

原文章由 MYRON_MA 於 08-6-27 19:03 發表
今日已經面試了.謝謝!

我小朋友的case同你小朋友一樣,又係2nd choice派梁下,又係六月二十七日面試,你的信心有多少?其實,下午班的黃校長也很好人,可惜要遷校!

原文章由 MYRON_MA 於 08-6-27 19:03 發表
今日已經面試了.謝謝!

今日已經面試了.謝謝!

都係咁樣......選1上,2下...派左2.
叩上....等緊結果

bh

噤你有多少信心考到梁上?我都係五十五十,此終不知它用什広標準去收生;其實,你對梁下有什広睇法?我就對它印象幾好,只是做功課時間有困難,加上又要同莊下合併。

原文章由 天真快樂 於 08-6-30 14:27 發表
都係咁樣......選1上,2下...派左2.
叩上....等緊結果

bh

我都係五十五十,等緊結果.   

如果梁上唔收的話,我都無所謂,其實我也很喜歡梁下,只是怕做功課時間不陪合,同埋要和莊下合併囉!平常心嘛!

今日收到信了. 梁上收左.

回覆 #1 MYRON_MA 的文章

Congratulation!

恭喜

原文章由 MYRON_MA 於 08-7-2 23:21 發表
今日收到信了. 梁上收左.