用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 番禺會所華仁小學 華仁第一輪收唔收Profile?
go

華仁第一輪收唔收Profile? [複製鏈接]

請問華仁第一輪收唔收Profile? 如果照交, 會唔會退返俾你?
   0    0    0    0

我都想知華仁第一輪收生收唔收portfolio.  請問有冇華仁媽咪可以比啲意見? 謝謝!

原帖由 nicnicchu 於 08-9-10 08:57 發表
我都想知華仁第一輪收生收唔收portfolio.  請問有冇華仁媽咪可以比啲意見? 謝謝!

在第一輪自行收生遞交表格時是不收profolio的。因為是計分所以不用參考profolio。但預備定也可於有需要扣門時遞交。

原帖由 JJPAMA 於 08-9-10 11:47 發表

在第一輪自行收生遞交表格時是不收profolio的。因為是計分所以不用參考profolio。但預備定也可於有需要扣門時遞交。

謝謝。若照交,會否不收退還家長?其實都明白第一輪不需portfolio的,但為表誠意已準備好,希望有所幫助

原帖由 nicnicchu 於 08-9-10 22:30 發表

謝謝。若照交,會否不收退還家長?其實都明白第一輪不需portfolio的,但為表誠意已準備好,希望有所幫助

我上年交表時都有照交portfolio比學校, 他們都照收集在預計的箱內, 我見好多人都交, 我知第一輪係計分, 不過我自己覺得做咗起碼心安一點.......

Ginza, 謝謝!  希望有幫助啦, 起碼心理上已感盡力一點, 嘻嘻!

‹ 上一主題|下一主題