用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 ^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 ...
樓主: janetngan2
go

^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 [複製鏈接]

QQ媽媽:蛋糕我稔訂2-3磅都差唔多(最後睇人數再定),都好禾叫pizza hut/kfc,可否每間都叫少少野食
book房,訂蛋糕/叫外賣都要痳煩你真係唔好意思
果日我可以幫手拎蛋糕/飲品

[ 本文章最後由 janetngan2 於 08-6-10 16:12 編輯 ]

pizza hut 都好喎, 佢地有d係 party 食物, 一盤盤架, 我上年都order 過, 唔錯架, 如果訂 pizza hut , 我有會員咭, 好似有折

patBmom:收到隻碟喇, 唔該晒

ballball:喂....件衫有大呀 , 多謝晒

有大咁咪著多2年嘛, 咁先抵 ..... 政慧鐘唔鐘意隻色? 我初時想買粉黃色架, 但諗諗下而家佢地多數都鍾意粉紅色, 所以買左粉紅色, 蔚蔚買個d衫大部份都係粉紅色, 同埋大件好過細, 幾驚件衫細得滯唔岩著

同埋你有無發現政慧無左隻夾呀? 係蔚蔚度呀, 佢話係政慧送比佢喎

Thx sum ma

Hi Sum ma,

I'm Truson's mom (Chue Shing). Donno how to say thank you and your husband for the CD. And just try to find you here.   Really thanks for your wonderful CD. BUT!!!!
想話你知我個仔個名係"王佇丞"呀,你3個字一個都撞唔中呀,哈哈 , Just kidding, nevermind.
But once again, thank you so very much!!!
哈哈笑容!!!!!!!!!!!!

ballball411 :係丫,抵著
你講得岩呀,佢鍾意粉紅色架
唉...佢一放學返來就同我講話送左隻髮夾比芊蔚,我就話你用過禾,佢就 ,希望你唔好介意,你幫我同芊蔚講ee下次送對新比佢

多謝和位BK創價媽媽既問侯呀,
見到我有精神上嚟就知我好番好多啦!

naoch,
唔駛客氣呀!
同埋唔好意思個名估錯晒!嘻嘻!
你得閒多啲上嚟八吓啦!
我哋成班乜都講一餐架!
仲有QQ媽提議7月13日喺將軍澳搞K1聚會,
不如你都一齊嚟玩吓啦!

QQ,
訂野食好啲起碼唔駛自己整得咁辛苦嘛!
我可以上嚟你屋企幫手攞野飲喎,
你知我以前都係新都城之友,
我好熟路架喇!

ballball,
日本好唔好玩呀?
你肯定又大出血啦!

QQ,maymay,hi_baby,
我星期五都會返去開會呀,
我都想去又一城一齊食野呀!
預埋我啦!
不過因為星期五係出院後第一次覆診,
未知狀況點同埋唔知老公俾唔俾去逛街,
所以我嗰日電聯你們好嗎?
QQ你pm埋電話俾我啦!

森媽 :
仔仔聽日返學先攞到隻cd,anyway,唔該哂.

而家多d休息啦,保重身體.

Q媽 : 唔該哂你,我地D小朋友才可參加呢個小小K1畢業PARTY
我有MUG野可以幫手架....

Dear Sum Ma,

I came here from time to time, not very often. But I only saw what you mums were talking. becoz I'm lazy to type . My son will love to join your party. Please tell me details cause I'm not sure where, when and what I can do for the party.

janet,  唔駛特登買新既比蔚蔚啦, 由佢地自己交換啦, 我都有問蔚蔚, 你都夾住左隻公主夾夾, 點解你唔送比人呀? 佢話隻夾好靚, 所以唔送比人喎, 你話佢幾孤寒啦

patbmom, 你咩事入院呀? 多d抖下啦....去左5日真係大出血呀, 應該話係放血咁滯, 不過今次都係老公同蔚蔚買得最多, 我只係買左好小野咋

naoch :你只要係下面加名就得架喇~

日期: 7月13日(星期日)
時間: 2-5pm
地點: 將軍澳新都城二期會所 (港鐵寶林站)
出席:

1. QQ吉吉              1A + 1C + 1B (兩歲)
2. MAYMAYNG        2A + 1C + 1B (14個月)
3. JANET                1A + 1C
4. sweetman          1A + 1C
5. annie926            2A + 1C (20/7 唔得)
6. Dorothy              2A+1C
7. patBmom           2A+1C
8.ballball411           2A+1C
9. hi_baby              2A+1C

ballball:佢唔係孤寒,你唔好o甘話佢啦

原文章由 janetngan2 於 08-6-11 10:17 發表
naoch :你只要係下面加名就得架喇~

日期: 7月13日(星期日)
時間: 2-5pm
地點: 將軍澳新都城二期會所 (港鐵寶林站)
出席:

1. QQ吉吉              1A + 1C + 1B (兩歲)
2. MAYMAYNG        2A + 1C + 1B (14個月)
3 ...

10. naoch              1A + 1C

回覆 #3 janetngan2 的文章

10. naoch         1A+1C

回覆 #3 janetngan2 的文章

10. naoch         1A+1C

Janetngan2: can you help to add me in? Coz I don't know how to add with the oringinal msg.

Thanks a lot!!!

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

QQ,patBmon,hi_baby :
我已收到你哋 PM 啦, 我匆也覆了你們  我應該最早到, 咁我係又一城 taste超市行住等你哋啦, 你哋到咗就打電話比我

政慧媽媽 : 等我 PM埋個電話比你呀, 你住邊架, 7月13日我約埋你去呀, 因為我真係好怕祐祐到時見到咁多人唔識又 呀, 我一早同佢講定約咗政慧, 起馬到時有伴呀

同埋我有個大隻佬幫手呀 祐祐爸爸
‹ 上一主題|下一主題