用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 ^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 ...
樓主: janetngan2
go

^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 [複製鏈接]

很多謝大家的熱情歡迎, Hayden係小熊組..  

原文章由 sweetman 於 08-6-4 14:21 發表
hi hi 我都出現呀

惠惠係上午班第三組(小兔組)呀

簽名被屏蔽

hi hi, 早晨

好呀, 搞個聚會玩吓

原文章由 janetngan2 於 2008/6/4 09:52 PM 發表
)))))))我地想搞一個聚會,請問有無媽媽屋企樓下有club house,而又可以幫我地book場呢(星期日)??

thanks
去個人網頁睇吓有冇嘢要買, 如有可pm我代買。

簽名被屏蔽

通告就寫13號上載校惘,不如你直接問老師重好~
多口問句:點解仔仔返到星期三?係咪去旅行呢?

原文章由 DOROTHYFAN 於 08-6-5 00:39 發表
請問有冇人知"超人爸爸"既韻律操,學校錄影咗未呀 仔仔下星期只可以返到星期三咋

QQ媽媽:原來QQ同政慧都係6月生日,祝QQ 身體健康,最緊要聽聽話話
好丫,多謝你可以幫手book club house ,不如你訂幾個日子出來及時間,等其它媽媽揀,跟住你睇人數先BOOK邊類房~~

補祝/預祝QQ同政慧生日快樂

好嘢 又有得玩啦

原文章由 janetngan2 於 2008/6/5 09:39 AM 發表
QQ媽媽:原來QQ同政慧都係6月生日,祝QQ 身體健康,最緊要聽聽話話
好丫,多謝你可以幫手book club house ,不如你訂幾個日子出來及時間,等其它媽媽揀,跟住你睇人數先BOOK邊類房~~ ...

簽名被屏蔽

我又報名

會所方面, 31天前可以預訂, 我剛打電話問, 暫時7月份嘅星期日都有位, 不如大家寫名預埋人數:

日期: 侍定 (7月份的星期日)
時間: 2-5pm'
地點: 將軍澳新都城二期會所 (港鐵寶林站)
出席:

1. QQ吉吉              1A + 1C + 1B (兩歲)

2. MAYMAYNG        2A + 1C + 1B (14個月)

多謝QQ媽媽 & sweetman

會所方面, 31天前可以預訂, 我剛打電話問, 暫時7月份嘅星期日都有位, 不如大家寫名預埋人數:

出席:

1. QQ吉吉              1A + 1C + 1B (兩歲)
2. MAYMAYNG        2A + 1C + 1B (14個月)

3. JANET                1A + 1C

[ 本文章最後由 janetngan2 於 08-6-5 10:49 編輯 ]

政慧 : 生日快樂呀 最緊要身體健康 你今日返學未呀

政慧媽媽 : 希望今次祐祐唔會好似上次咁 如果唔係真係失禮晒呀

俊祐媽媽:多謝你
佢今日可以返學喇
今次祐祐唔會架喇,又有o甘多小朋友一齊玩
係呢,祐祐而家食飯係咪都ok呀

出席:

3. JANET                1A + 1C
4. sweetman          1A + 1C

唔該哂 Qma.

出席:

4. sweetman          1A + 1C
5. annie926            2A + 1C (20/7 唔得)
:-P

sweetman,
尋晚問柏禧李老師係咪好惡, 佢話係, 仲話李老師會叫班小朋友"安靜"

原文章由 janetngan2 於 08-6-5 09:29 發表
通告就寫13號上載校惘,不如你直接問老師重好~
多口問句:點解仔仔返到星期三?係咪去旅行呢?

唔係去旅行呀.仔仔要做D小手術, 要20/6 先返學,都唔知同唔同佢講,我驚佢驚,唯有到時見招拆招,但老師話比個心理準備會好D,最多同佢講我地去醫院睇醫生.

另外,今日已經錄影咗"超人爸爸"啦

dorothy,
祝逸熙既手術順順利利, 20/6開開心心返學.
我都覺得早少少俾定心理準備佢會好d.

簽名被屏蔽

DOROTHYFAN :祝你仔仔手術成功,及早日康復
我都覺得要同仔仔講有幾日要係醫院 等佢有心理準備(可能佢會驚/唔明)但重好過唔話佢知
‹ 上一主題|下一主題