用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 ^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 ...
go

^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦

係到再傾過

[ 本文章最後由 janetngan2 於 08-7-18 23:48 編輯 ]

我黎報到啦....

原文章由 janetngan2 於 08-6-4 11:44 發表
係到再傾過

hi hi

原文章由 ballball411 於 08-6-4 12:01 發表
我黎報到啦....

hi hi, 報到!
:-P

Hi Hi,

各位好!  我巳經看了這個綱頁很久.  很希望從這裡知多些仔仔在校的情況.  我的小王子是上午三組的博熹- Hayden.  

Beans' mum

Annie926:hi hi
icwlam : 你好呀, 多d入來一齊傾下

Hi,我都嚟報到架好彩你哋提一提個書包, 我同老公先諗緊點唔買 因為上次訂校服時我已買了

DOROTHYFAN:搞番個聚會,預埋我呀!
ballball411: 點解你唔買vcd和開心兒歌嘅
政慧媽媽: 政慧病咗呀 佢有無事呀, 呢排d天氣又濕又焗, 大家真係要小心呀 你慢慢啦d相我唔等住睇架
我想問大家有無報做畢業典禮義工呀?? 因為今朝教師會打電話比我 13/6 夜晚返學校開會, 你哋有無人都做義工架, 一齊去呀

俊祐媽媽:政慧好番好多喇,多謝關心

~~我幫唔到,所以無報到做畢業典禮義工

[ 本文章最後由 janetngan2 於 08-6-4 14:17 編輯 ]

hi hi 我都出現呀

惠惠係上午班第三組(小兔組)呀

[ 本文章最後由 sweetman 於 08-6-4 14:38 編輯 ]
去個人網頁睇吓有冇嘢要買, 如有可pm我代買。

sweetman,
好耐冇見, 上星期敬師日見到薜老師, 佢話好快可以返學

icwlam,
柏禧都係上午班第三組(小象組)

maymayng,
我都有報做畢業典禮義工, 安排左做保姆, 唔使返去開會

[ 本文章最後由 Annie926 於 08-6-4 15:06 編輯 ]
:-P

Annie

敬師日我抽唔到無得去呀 , 好呀薜老師返來, 惠惠話李老師惡呀

原文章由 Annie926 於 2008/6/4 03:04 PM 發表
sweetman,

icwlam,

maymayng,
我都有報做畢業典禮義工, 安排左做保姆, 唔使返去開會 ...

咁點解我要返去開會嘅
我想問薜老師咩病呀 我問親祐祐佢都話薜老師無返, 我問佢知唔知老師做咩無返, 佢淨係識答我佢係屋企食藥呀, 聽日返架啦 可能佢唔係祐祐班主任, 所以佢唔太清楚啦, 希望薜老師快D好返啦
原文章由 Annie926 於 08-6-4 15:04 發表
sweetman,

icwlam,

maymayng,
我都有報做畢業典禮義工, 安排左做保姆, 唔使返去開會 ...

開心兒歌好似係佢地係學校唱既歌, 我覺得無用, 所以唔買, 同埋我無買中文, 英文, 普通話既 vcd, 因為K1 我買齊曬成套, 但我覺我中, 英文個套 vcd 唔係咁有用, 而普通話因為我地有請私人老師教蔚蔚, 所以唔駛買囉

vcd 我仲係買左 phonic 個套

原文章由 MAYMAYNG 於 08-6-4 14:08 發表
Hi,我都嚟報到架好彩你哋提一提個書包, 我同老公先諗緊點唔買 因為上次訂校服時我已買了

DOROTHYFAN:搞番個聚會,預埋我呀!
ballball411: 點解你唔買vcd和開心兒歌嘅
政慧 ...

敬師日我都有見到薜老師呀, 仲有影相, 我都有問幾時會返返學, 佢淨係話好快 , 我再問暑假前定下學期, 佢都答唔到我, 我估佢其實都未肯定幾時會返

咩李老師好惡架? 惠惠有無講點惡呀? 蔚蔚又無講佢好惡喎, 不過之前同李老師傾過幾句, 佢話佢教左幼兒班都十幾年喎

原文章由 sweetman 於 08-6-4 15:29 發表
Annie

敬師日我抽唔到無得去呀 , 好呀薜老師返來, 惠惠話李老師惡呀

其實惠惠鍾意薜老師多d, 所以佢話佢惡law, 不過佢好少講學校d嘢比我聽呀

原文章由 ballball411 於 2008/6/4 05:05 PM 發表
敬師日我都有見到薜老師呀, 仲有影相, 我都有問幾時會返返學, 佢淨係話好快 , 我再問暑假前定下學期, 佢都答唔到我, 我估佢其實都未肯定幾時會返

咩李老師好惡架? 惠惠有無講點惡呀? 蔚蔚又無講佢好惡喎, 不過之前 ...

hehe...如果淨係睇樣李老師個樣真係比較惡d,所以小朋友可能會鍾意薛老師多d

Janet : 我都覺得而家天氣係室內搞會好d,其實d小朋友有個地方比佢地走來走去已經好開心, 但我屋企冇會所,唔知有club house 既媽咪樂唔樂意幫手呢,今次我都可以協助一下.

)))))))我地想搞一個聚會,請問有無媽媽屋企樓下有club house,而又可以幫我地book場呢(星期日)??

thanks

hi, 到

請問有冇人知"超人爸爸"既韻律操,學校錄影咗未呀 仔仔下星期只可以返到星期三咋