用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 校園生活照片- 好耐無update
樓主: wawaliluk
go

校園生活照片- 好耐無update [複製鏈接]

原帖由 wawaliluk 於 08-10-30 21:42 發表

你唔好怪我, 係學校網頁介紹d佳麗及健美先生, 總共得6件, 要怪就怪學校

30/10/2008  

第三屆家長教師會常務委員會家長委員選舉
候選人資料及政綱
1. 張卜尹
2. 祁天鳳
3. 林惠正
4. 丁逸
5. 屈家 ...

傻鬼 , 咪玩啦 ! 我點會怪你呢 , 因為上星期我返去睇飯時, 聽d執位講都唔止呢個數 , 呢個星期得返6個 , 有d "our" 頭 , 哈哈~ 既然係咁 , 我地齋齋返去支持吓啦 ! 重有唔止一個健美先生添喎 !  
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

醒目開學勳章

原帖由 家熹媽咪 於 08-10-30 23:49 發表

傻鬼 , 咪玩啦 ! 我點會怪你呢 , 因為上星期我返去睇飯時, 聽d執位講都唔止呢個數 , 呢個星期得返6個 , 有d "our" 頭 , 哈哈~ 既然係咁 , 我地齋齋返去支持吓啦 ! 重有唔止一個健美先生添喎 !   ...

嚇c我, 我又以為自己年齡大, 老眼紛花, 睇完唔記得左。好彩有學校網頁。

但話時話, 我地去做咩? 通告寫由2:30-5:30pm,  是否聽第二屆各家委會人的2年總結, 再聽今屆候選人的競選政綱, 然後就投票, 但若今屆只需6個家長代表, 今年剛好有6個候選人, 是否自動當選?  那投票的作用有何用?

重申, 我本人十分認同家長們應參與是次選舉日, 但真係想了解清楚, 因我無膽當日這樣challenge問學校。

原帖由 wawaliluk 於 08-10-31 00:58 發表

嚇c我, 我又以為自己年齡大, 老眼紛花, 睇完唔記得左。好彩有學校網頁。

但話時話, 我地去做咩? 通告寫由2:30-5:30pm,  是否聽第二屆各家委會人的2年總結, 再聽今屆候選人的競選政綱, 然後就投票, 但若今屆只需6 ...

WAWA :

呢點我都唔係太清楚 , 但總結以及報告就一定會有 , 唔係都唔駛成2個鍾 , 至於係咪自動當選 ~ 哈 ~ 我諗應該都會係架喇 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲
‹ 上一主題|下一主題