用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 請分享下讀(國際基督教優質音樂中學校暨小學)心得 ...
go

請分享下讀(國際基督教優質音樂中學校暨小學)心得 [複製鏈接]

請分享下讀(國際基督教優質音樂中學校暨小學)心得

我地都去咗報名,等In 29/5. 想知道多些有關現在就讀
d小朋友係點??
       因我個仔仲未識寫字,佢讀緊全日國際幼稚園及只有教英文(包括言語表達).  中文由我負責教,但始終表達上較差(母語).
      希望有讀緊(國際基督教優質音樂中學校暨小學)家長分享下心得!!  比d意見        
       Thankyou!       
:-P 聖經馬太11:28說"凡勞苦擔重擔的人、可以到我這裡來、我就使你們得安息。"

Re: 請分享下讀(國際基督教優質音樂中學校暨小學)心得

Yes, I wanna to know also.  

Because we would like to transfer my son to be the P.3 student in 2004 (after summer).

Any adv. for this school?

唔好意思, 題外話 : 我想請問一下個 "暨" 字點讀呀 ??

醒目開學勳章

sallie

我囡囡都入了申請表小一,四月有二場家長簡介會你有沒去聽?你想知多D家長分享,你可去之前在小學討論區,希望對你參考.
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewarchive.php?topic_id=115126&forum=7&31

yklee,

我去咗四月第一場家長簡介會,在遞表時看見只有幾位男生申請, 唔通男仔都對音樂無興趣嗎?  還是父母不打算給他在這方向發展呢?:idea:

無論如何我和蝦子餅都很有信心對這間學校,可入讀此校係   神所給的祝福.

您是否都很同意此校的教學理念? 有無意見呢?
祝您小朋友好運,到時家長會見啦!   
:-P 聖經馬太11:28說"凡勞苦擔重擔的人、可以到我這裡來、我就使你們得安息。"

hi Paren,
            我去家長間介會聽見話2004年 p.3已經full 咗.
            你有去聽過家長間介會嗎?

sallie >> thx ! pls check pm !
‹ 上一主題|下一主題