用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 交統一派位表時有無副本/no.比返我地架? ...
go

交統一派位表時有無副本/no.比返我地架? [複製鏈接]

之前張自行派位表有副本,
但係今次統一派位表有無副本架???係咪要自己影印架???
我好似唔見左呀.... 點算呀???叩門個陣人地點知我123志願係咩呀...

[ 本文章最後由 YENCHAN 於 08-5-28 11:32 編輯 ]
   0    0    0    0

生氣是拿別人做錯的事來懲罰自己!

究竟有無人可以話我知呀???

第二輪派位既時候...我地交完表之後...佢地有無比返副本或者任何野我地KEEP返架?

唔該幫忙解答下...我好疑惑呀...

有架,係綠色嗰張,你搵清楚先啦,而且選校通知書上都有number架,唔洗擔心

原文章由 21520826 於 08-5-28 19:23 發表
有架,係綠色嗰張,你搵清楚先啦,而且選校通知書上都有number架,唔洗擔心

綠色...搵唔到呀...我要再出力搵下先得喇...

選校通知書咩黎架?我都無既....係咪遲d先寄黎架?

我真死蠢...仲要比c6話我...

Yes, there is a green copy in our hand.
yesterday i thought i lost it as well. I called the hot line
2891 0088. the staff told me if i lost it, i can bring with me the yellow copy which are given to us at 首輪自行分配學位。
this is also ok because the registration is the same.
But if you need a copy to know what school you have chosen...then i don't la, you'd better call the above no.

please calm down , think &check carefully first , because i was very worried yesterday too, but when i calmed down, i remembered i put it in the 小學概覽, 夾住!! So found it.

Good luck to you too.

原文章由 YENCHAN 於 08-5-28 23:44 發表

選校通知書即你有係小朋友姓名,同通知你去邊度交form嗰張

仲有,你有冇keep第一輪自行派位嗰張form?上面都有no.架

原文章由 YENCHAN 於 08-5-28 23:44 發表

選校通知書咩黎架? <--- 咪就係教育局通知你去哪間學校(即係收發中心)填大抽獎表格果封信囉! 你一定有收過,咪你點識訂去填表呢! 唔駛太緊張,慢慢搵下啦!

搵到晒喇~全部夾埋晒一齊呀~真係嚇餐c

多謝你地話我知張野係綠色炸...唔係有排搵

‹ 上一主題|下一主題