用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 仲有10多日就到抽獎結果...!
go

仲有10多日就到抽獎結果...! [複製鏈接]

仲有10多日就到抽獎結果...!真係好緊張,如果唔得應唔應該而家打去問有冇得叩門定係睇左結果先打去?
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

過往的過來人也說過最問定心儀學校何時派叩門表. 行時收叩門表. 還有收不收Profile (因有些是不收的).

我也要等派彩.

祝各人也好運派到心儀學校
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

大抽奖游戏非常緊張剌激, 各位家長千萬不要太在意, 年年都有媽媽淚洒當場, 或是夫婦對駡於街頭. 最好早上不要帶小朋友同往睇派彩.

其實如果不幸未能如願,一切尚未有定局, 真正的結果往往於7月份注冊期後才算完. 希望在人間!

唔係6月中註冊?不過真係好緊張,日等夜等都唔知結果係點?真係好似六合彩一樣,靠運氣!不過我頭先打左幾間佢都叫我而家send過去,如有位就會打俾我!

下個月終於有派彩了 , 當知道 1st round 入唔到 , 就開始坐立不安到而家

醒目開學勳章 王國長老

各位,
留意下..

6月7日 - 統一派位公佈結果
6月10 及11日 - 到派到既小學註冊

如有問題. 可以上這裡了解下
[Click here]
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題