用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 想問下大家邊間/邊款phonics好呀?
go

想問下大家邊間/邊款phonics好呀? [複製鏈接]

想問下大家邊間/邊款phonics好呀? 有letterland, hooked on phonics, jolly phonics ... ...
   0    0    0    0
Bernice

你小朋友咩年班ga, 我小朋友喺太子嗰間學phonics 係西人教師, 睇下幫唔幫到你la.

原文章由 motherjody 於 08-5-22 14:31 發表
你小朋友咩年班ga, 我小朋友喺太子嗰間學phonics 係西人教師, 睇下幫唔幫到你la.

唔該你呀! 佢9月返K1, 依家3歲1個月, TKS!
Bernice

唔使客氣, 做媽咪要互相交流下 ga ma !!

原文章由 motherjody 於 08-5-22 15:37 發表
唔使客氣, 做媽咪要互相交流下 ga ma !!

can you pm details for me ? tks!
Bernice

簽名被屏蔽

青怡花園有一間中心開左好耐了
我個囝囝響果度學野
我聽到d小朋友同個外籍老師上堂上得好開心
我都問過關於英文拼音班d資料
佢地有用Letterland, cambridge and Oxford d 教材
又會同小朋友唱歌,玩遊戲,睇故事書...
我覺得都幾好
等囝囝可以開開心心學英文
佢地個外籍老師幫囝囝做左個interview
之後比左幾個時間我揀,星期一,星期日,星期六都有班o岩囝囝
:-D  ;-)  :-P  :-)

嗰間英文中心喺太子道西, 嗰名係Speak and Spell English Learning Centre. 全部都係外藉老師ga, 有拼音, 文法學. 我俾個電話你打去問吓, 2338 9798. 睇下你覺得好唔好la.
原文章由 QOOGIRLZOE 於 08-5-22 17:18 發表

can you pm details for me ? tks!

原文章由 emum 於 08-5-24 10:52 發表
我個囝囝響果度學野
佢地有用Letterland, cambridge and Oxford d 教材
...

can you pm the information to me,please.

請問附近有啲咩巴士可以去到ga??

我都支持Letterland Phonics,加上Oxford Reading Programme,我的小朋友學得好快。K1開始學,K2開始讀Oxford。雖然一group小朋友學可能會平d,但我都係認為一對一的果效會明顯好多。小朋友學language的光陰真係要好好把握呢!加油!

DEmom

hi wingchau,

can you pm the information to me,please!

thx!

我個囝囝響果度學野
...

hihi,
pls also PM me the centre details and your comments abt this centre, thanks!!

我個囝囝響果度學野
...

Pls PM me. Thx...

你個小朋友係邊度學?
一對一幾錢一堂呀
可唔可以比d資料我呀

麻煩哂
如果唔方便公開, 可以pm我嗎?: :
我諗到頭都大哂喇
唔該呀

原文章由 DEmom 於 08-6-3 13:06 發表
我都支持Letterland Phonics,加上Oxford Reading Programme,我的小朋友學得好快。K1開始學,K2開始讀Oxford。雖然一group小朋友學可能會平d,但我都係認為一對一的果效會明顯好多。小朋友學language的光陰真係要好好把握呢 ...

phonics

有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程。佢地嘅phonics係自己編嘅,唔用坊間現成教材,共分4個level,由淺入深,每完成一個level都有證書同progress report,老師又唔錯,重係一對一教添,有興趣可pm資料比你。

原文章由 QOOGIRLZOE 於 08-5-22 09:34 發表
想問下大家邊間/邊款phonics好呀? 有letterland, hooked on phonics, jolly phonics ... ...

Hi chloec,

可否pm phonic  資料給我?

thx!

原文章由 chloec2006 於 08-6-19 15:10 發表
有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程。佢地嘅phonics係自己編嘅,唔用坊間現成教材,共分4個level,由淺入深,每完成一個level都有證書同progress report,老師又唔錯,重係一對一教添,有興趣可pm資料比你。

...

PHONICS

HI 你好,
我都喜歡LETTERLAND PHONICS!聽說幾好喎!
我都想找phonics course比仔仔呀!
佢現時4歲K1仔來的!
請問有無好介紹呀?
可否PM資料給我呀?請幫幫忙呀!
唔該

原文章由 labelle 於 08-5-23 20:10 發表
細 d 我覺得 Letterland 好 d, 吸引 d; 大少少就 Jolly Phonics

我都想找phonics course比女女呀!
佢現時4歲K1仔來的!
請問有無好介紹呀?
可否PM資料給我呀?請幫幫忙呀!
唔該
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

Would u pls PM/e-mail me the details?

[email protected]

Many thanks!

我個囝囝響果度學野
...
‹ 上一主題|下一主題