用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 迪x尼美語教室全套2x隻連字咭?
go

迪x尼美語教室全套2x隻連字咭?

迪x尼美語教室全套2x隻連字咭?

有朋友話係東門買左套,迪x尼美語教室全套2x隻連字咭?都係$200.
個sales話等於香港呢套world of english?
我懷疑是否,但朋友巳離開香港所以唔知詳情.
有冇人見過呢?或是其實只是magic english呢?
請報料.

Re: 迪x尼美語教室全套2x隻連字咭?

kilam, 係兩套吾同野黎架!!

係咪一句中文一句英文咁架.如果係既,送比妳都唔好要.套野好唔掂架.我買左都好後悔.亦都冇比小朋友睇.

agree 淑筠媽咪
係咪一句中文一句英文咁架.如果係既,送比妳都唔好要.套野好唔掂架.我買左都好後悔.亦都冇比小朋友睇.

有時俾小朋友既野真係唔好隨便買次貨, (睇大陸奶粉事件就知) 學得唔好唔緊要, 最怕學到錯晒咋!

淑筠媽咪 寫道:

why 唔掂???   

one隻烏蠅, two隻烏蠅, three隻烏蠅.....

甘你話掂不掂?