用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 數學暑期班介紹
go

數學暑期班介紹 [複製鏈接]

我囡囡將升小四, 暑假想報數學班, 有冇好介紹呢?

Thanks.
   0    0    0    0

暑期數學班

Hi Littlecat,

昨天我帶囡囡學英文,那幢商業大厦內有一個centre有暑期數學班,由幼稚園至小六都有課程,是分topic學的,我覺得很適合,有些解難訓練等,我已PM這個centre的資料給你,希望你合用。

原文章由 littlecat 於 08-5-15 10:06 發表

Thanks.

Hi,there!  

我有興趣, 請pm 有關資料給我, thank you

Maths course

pls also pm the details to me, thanks

原文章由 Hi,there! 於 08-5-18 15:34 發表

昨天我帶囡囡學英文,那幢商業大厦內有一個centre有暑期數學班,由幼稚園至小六都有課程,是分topic學的,我覺得很適合,有些解難訓練等,我已PM這個centre的資料給你,希望你合用。

...

could u e-mail for address............
[email protected]

tks a lot............

原文章由 Hi,there! 於 08-5-18 15:34 發表

...

can you pm me?thanks!

pls also pm the details to me, thanks

Hello there,

Please PM to me.

Thank you.

october

暑期數學班

I have sent the details of the courses and the address of
the centre to you all already.  Please check.

I also want, please pm me. thank you.

Hi,
pls pm to me,  my e-mail: [email protected]

請將資料 pm 我, tks!

...

暑期數學班

I have sent the details of the courses and the address of
the centre to you all already.  Please check

回覆 #1 Hi,there! 的文章

Hi there,

囡囡也將升小四,計數很慢,可否PM電郵數學班給我? Thank you  Thank you !!

...

Hi,there!  

我有興趣, 請pm 有關資料給我, thank you

暑期數學班

Hello, 我 已PM 了 centre 的資料給你們,你可致電問一問,選擇合適的課程給小朋友。

Hi:
    可否send 給我.
E-mail: [email protected]

原文章由 littlecat 於 08-5-15 10:06 發表

Thanks.

我個囡都有補習數學, 但就唔係參加數學班, 而係搵人一對一補架....而今個暑假, 個位姐姐都教佢奧數 (我個女之前未學過奧數), 一對一都係HK$100.00/hr, 老實講, 出面D數學班都要過百蚊一個鐘, 但就一個老師對起碼4個或以上學生, 但分分鐘上完堂都仲有好多唔明, 因為老師都兼顧唔到, 根本無可能咁 details 咁解俾個小朋友知, 但一對一就唔同囉.....真係用足一個鐘頭架.....唔明講到明架.....我個囡係5月尾先開始搵依個姐姐補數架.....係 for 佢考試, 咁個姐姐就一星期上我度兩次, 每次都成個半鐘, 佢係嚮城大讀緊"精算系"架.....佢嘅學生由小學至中四都有....好有經驗架....我個女對應用題(文字題)係最弱架....姐姐就針對我個囡嘅弱點, 教我個女拆題, 同教佢用圖解,  上星期二我個囡考數, 佢返黎同我講學校d題目好 easy, 姐姐出俾佢做練習嘅數反而仲深....而且最好一樣嘢, 就係暑假期間, 姐姐會 set 一套課程俾我個囡, 等佢預備小三嘅數, 等我個女升上三之後容易d掌握....咁我覺得依個價錢, 物超所值啦.....但因為依個姐姐係住港島區架.....所以佢只係補港島區同九龍區, 新界就只可以去到荃灣架咋......如果妳有興趣, 我可以pm佢個電話俾妳....

Pls pm the tutor's details for me, tks!  My sons will be promoted to P4 & P5 respectively after summer vacation.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

‹ 上一主題|下一主題