用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 史x福泳會,好嗎?
go

史x福泳會,好嗎?

請問有無小朋友參加過他們的泳班,有什麼意見?

No good, we joined in shatin before, too many people and the swimming pool is not in standard length (at least 25 m).

回覆 #2 NewSnoopy 的文章

Someone commended no good, b'cos too crowd...from below link.

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D4
kit 一聲, 笑多D啦! 香港人!!

I see...maybe I'd better find another one near us.

你想要咩嘅組別,一對一還是幾個小朋友嗰種,都有唔同...

1 by 1 我可以提供啲意見比你,你可以留言比我 ...

如果幾個小朋友嗰種,你可以試下蔚朗泳會,質數好高,係數一數二大型會所駐場泳會,教練質數好高&平均,stant-F 都有好教練但好參次,真係要下碰運氣...你可以打25663768問下先,價錢都好大眾化...very good 架.....

唔該曬!不過我們剛在報了另外一間了,可以在附近的泳池上課。