用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 推薦體適能混空手道課程
go

推薦體適能混空手道課程 [複製鏈接]

上個星期試完堂之後,今日已經係囡囡第一日正式上堂喇
見到個女著住件「道浦」好攪笑!

我雖然只係上左兩堂,但係我覺得囡囡真係開心既,
起碼佢番到黎我同佢沖涼既時候,
佢會話:媽咪,我今日做得好好,師姐讚我呀
我係咪好快就會有黑色條帶...好似師姐咁架喇?
女女有咁既「雄心壯志」都係好事黎既.
而且,我真係一個唔係成日帶囡囡做運動既人,
所以,我覺得哩個course好好~~~

我唔係黎sell course,絕無任何利益~
不過,我問左老師,所以可以pm佢既電話俾你地者
有關試堂詳情要問番老師

[ 本文章最後由 雪瑩媽咪 於 08-5-5 15:08 編輯 ]
   0    0    0    0

Please PM more information to me (I do not know how to type Chinese in office ).

Thank you.

原文章由 雪瑩媽咪 於 08-5-4 23:52 發表

佢會話:媽咪,我今日做得好好,師姐讚我呀:joyous ...

Please PM more information to me

原文章由 Jacquesl 於 08-5-5 14:02 發表
Please PM more information to me

chunshing & jacquesl

請check pm

我尋日先試堂,但我亦覺得個course好好,因為以咁合宜的收費,但有兩個鍾的運動,實在超值.首個鐘做體適能動作,成個鐘係咁操,少d體力和意志都唔得,對小朋友身體協調,或反應訓練.體能訓練等非常有幫助.

第二個鍾做空手道,我見小朋友雖然細,但導師都幾認真執佢地的動作,唔係玩玩吓.而家出面世界壞人多,讓小朋友,尤其是女仔,學一技旁身,第日唔洗俾人蝦, 重有,佢地要學習聆聽指示,自理和服從與紀律,我見師姐佢對住一個小朋友係咁"教",真係極有耐性和心機,幫人教埋仔,真係超值之選 !

師姐真係有理想又有心,先收咁價錢,真係難得咯!

回覆 #1 雪瑩媽咪 的文章

pls send the details to my e-mail address
[email protected]. thanks!

我尋日都去了試堂,最後都join了這個course。我個仔第一次接觸這些運動,所以比較怕。我覺得這個course,好適合小朋友去join,佢地要學習聆聽指示,自理和服從與紀律。我希望我個仔都有進步!

原文章由 JANETMAN 於 08-5-5 16:07 發表
pls send the details to my e-mail address
[email protected]. thanks!

janet,

pls check pm

kindly pm me the info.  thx.

醒目開學勳章

HI 雪媽媽

可否pm資料比我thanks

[[email protected] or][email protected] or[/email] pm資料 thanks!

回覆 #12 雪瑩媽咪 的文章

please pm details to me : [email protected]

thanks!

Pls PM the detail information !Thanks

各位pm左我既媽咪, 同埋樓上各位留msg既媽咪,

我已經pm左你地架喇.

醒目開學勳章

原文章由 雪瑩媽咪 於 08-5-6 21:34 發表
各位pm左我既媽咪, 同埋樓上各位留msg既媽咪,

我已經pm左你地架喇.

pls pm the info to me,  thanks

hi...各位靚媽,

阿仔星期日試完堂玩得好開心,
不停講要下次再玩,
雖然師姐教導都幾嚴下,
不過她出發點都係為小朋友好的,
著重返小朋友既自理性,
唔好成日太依賴屋企人幫助,媽咪都舒服d啦
我家有二隻小魔怪 [img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

can you also pm me the details?

原文章由 雪瑩媽咪 於 08-5-4 23:52 發表

佢會話:媽咪,我今日做得好好,師姐讚我呀:joyous ...

vinyasa & macky

pls check pm

Hi, 雪瑩媽咪 ,

Pls PM me the details, thanks!
‹ 上一主題|下一主題