用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 S 位 - 隆亨幼兒中心 S011
go

S 位 - 隆亨幼兒中心 S011 [複製鏈接]

有無小朋友曾經入讀呢?可唔可以比d評語呢?囝囝排到呢間,15/16唔知好唔好比佢入讀.....
謝謝!!
   0    0    0    0

痙攣出名係唔做個別訓練的,如果你想有針對性的訓練,唯有出去比錢做個別囉。

唉...

原文章由 someoneelse 於 08-4-25 11:38 發表
有無小朋友曾經入讀呢?可唔可以比d評語呢?囝囝排到呢間,15/16唔知好唔好比佢入讀.....
謝謝!!

唔明...你意思係呢間中心全部係小組教學??可唔可以比多d資料我呀!!
咁其他 S 位中心,會有個別訓練?!

Thanks a lot!!

原文章由 iam 於 08-4-25 13:00 發表
痙攣出名係唔做個別訓練的,如果你想有針對性的訓練,唯有出去比錢做個別囉。

唉...

無錯,全部都係小組教學,唔會特別有個別訓練。有些小朋友就有「象徵式」的個別訓練,但係一學年才得數次,等於無!

協康會的S位,就會有個別訓練。

但是現在的派位機制係唔可以轉centre,只可以轉服務,所以派了去痙攣(現在的耀能),都唔可以轉其他S位的。

原文章由 someoneelse 於 08-4-25 13:32 發表
唔明...你意思係呢間中心全部係小組教學??可唔可以比多d資料我呀!!
咁其他 S 位中心,會有個別訓練?!

Thanks a lot!!

please check pm. Thanks.

原文章由 iam 於 08-4-25 13:44 發表
無錯,全部都係小組教學,唔會特別有個別訓練。有些小朋友就有「象徵式」的個別訓練,但係一學年才得數次,等於無!

協康會的S位,就會有個別訓練。

但是現在的派位機制係唔可以轉centre,只可以轉服務,所以派了去痙攣(現在的耀能), ...

replied.

原文章由 someoneelse 於 08-4-25 13:50 發表
please check pm. Thanks.
‹ 上一主題|下一主題