用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有無人買左逻辑狗,這到有英文版的教材賣呀! ...
樓主: mcdullyiu
go

有無人買左逻辑狗,這到有英文版的教材賣呀! [複製鏈接]

醒目開學勳章

(最新消息,得返10set,無11set了,已留5套,以報名次序優先﹚

不如咁啦,我可代買逻辑狗的英文教材,
不過要屯門交收!
時間係:13:00, 14:00 ,  18:00
地點:屯門西鐵站!

教材價錢:10set x rmb$8 = rmb80
+運費約 rmb $60(因套野都幾重,成2公斤﹚(對不起,錯了,剛剛確實係2斤半,所以運貴會貴左,我之前連其他野買係3斤,所以成日以為係2公斤﹚﹚

=80+60=rmb 140+visa要收1.75%手續費
=rmb$142.5

約港幣$160
(要代買的要先入$100入我中銀戶口做訂金,到交貨時先付尾數,同埋唔改地點交收,因好重)

你地OK先PM我!再次對不起,攪錯左!

[ 本文章最後由 mcdullyiu 於 08-4-30 11:02 編輯 ]

醒目開學勳章

個website 入到喇~
Thank you~

[ 本文章最後由 棉花糖媽媽 於 08-4-30 10:16 編輯 ]
棉花爸...棉花媽...棉花糖(BB糖)...

醒目開學勳章

我都係報咗名先~

(最新消息,得返10set,無11set了, 另5套賣家都幫我看緊仲有無,如無,以報名次序優先﹚

不過要屯門交收!

教材價錢:11set x rmb$8 = rmb88
+運費約 rmb $46(因套野都幾重,成2公斤﹚

=88+46=rmb 134+visa要收1.75%手續費
=rmb$136.35

約港幣$155
(要代買的要先入$100入我中銀戶口做訂金,到交貨時先付尾數,同埋唔改地點交收,因好重)

有興趣的請在此報名:
1. tos (你pm左我,我先幫你加名,你要確認我先訂)
2. 棉花糖媽媽

我會先叫賣家留5套比我,因我怕斷貨!5套以外我唔肯定有貨呀!
棉花爸...棉花媽...棉花糖(BB糖)...

醒目開學勳章

原文章由 棉花糖媽媽 於 08-4-30 10:08 發表
Sorry, 11sets 係包括d 乜??? 個website 入唔到呀
香港版樂智高's 英文有9本.....
1 all about animals
2 that's me
3 me and my family
4 at home
5 at school
6 my town
7 fruit and vegetables
8 sea ...

1Logico)英文原版逻辑狗Piccolo系列★My Home★
2.Logico)英文原版逻辑狗Piccolo系列★My Town★
3.Logico)英文原版逻辑狗Piccolo系列★Introducing Division★
4.Logico)英文原版逻辑狗Piccolo系列★At School★
5.Logico)英文原版逻辑狗Piccolo系列★Geometry1★
6.Logico)英文原版逻辑狗Piccolo系列★Watch and Think★
7.Logico)英文原版逻辑狗Piccolo系列★Geometry2★
8.Logico)英文原版逻辑狗Piccolo系列★Patterns★
9.Logico)英文原版逻辑狗Piccolo系列★Me and My Family★
10.Logico)英文原版逻辑狗Piccolo系列★Traces★

醒目開學勳章

OK的請PM我,謝謝!

[ 本文章最後由 mcdullyiu 於 08-4-30 11:07 編輯 ]

不過要屯門交收!

教材價錢:11set x rmb$8 = rmb88

=88+46=rmb 134+visa要收1.75%手續費
=rmb$136.35

約港幣$155

有興趣的請在此報名:
2. 棉花糖媽媽
3. hinhinboy(確認)

[ 本文章最後由 hinhinboy 於 08-4-30 10:26 編輯 ]

醒目開學勳章

(最新消息,得返10set,無11set了, 賣家已幫我留左5套10set的,以報名次序優先﹚

不過要屯門交收!

=80+46=rmb 126+visa要收1.75%手續費
=rmb$128.21

約港幣$145

有興趣的請在此報名:
2. 棉花糖媽媽
3. hinhinboy

我會先叫賣家留5套比我,因我怕斷貨!5套以外我唔肯定有貨呀!

醒目開學勳章

確實的媽媽請PM我,我怕此TOPIC比人DEL!
我會覆返戶口比你們!我會星期五訂貨,星期一收貨!最遲於星期五早上入數!

mcdullyiu,

我沒有買過
逻辑狗全套, 請問除了這10本英文教材外, 我要再有2塊教材板 和還要甚麼呢?

原文章由 mcdullyiu 於 08-4-30 10:25 發表
(最新消息,得返10set,無11set了, 賣家已幫我留左5套10set的,以報名次序優先﹚

不過要屯門交收!

+運 ...

醒目開學勳章

(最新消息,得返10set,無11set了,已留5套,以報名次序優先﹚

不過要屯門交收!

+運費約 rmb $60(因套野都幾重,成2公斤﹚(對不起,錯了,剛剛確實係2斤半,所以運貴會貴左,我之前連其他野買係3斤,所以成日以為係2公斤,你地可用旺旺問一問賣家是不是2.X公斤!﹚

=80+60=rmb 140+visa要收1.75%手續費
=rmb$142.5

約港幣$160

你地OK先PM我!再次對不起,攪錯左!

[ 本文章最後由 mcdullyiu 於 08-4-30 11:10 編輯 ]

醒目開學勳章

原文章由 cckwan 於 08-4-30 11:01 發表
mcdullyiu,

我沒有買過逻辑狗全套, 請問除了這10本英文教材外, 我要再有2塊教材板 和還要甚麼呢?

逻辑狗全套教材有2塊唔同LEVEL的板,
詳情看這裡:
http://wzgc888.mall.dangdang.com/products/G00000503546.html

這套野好重,我恕不代購!因交收實在太麻煩了!

醒目開學勳章

有興趣的請在此報名:
1. tos (已收款﹚
2. 棉花糖媽媽

有無人買左逻辑狗,這到有英文版的教材賣呀!

原文章由 mcdullyiu 於 08-4-30 13:56 發表
有興趣的請在此報名:
1. tos (已收款﹚
2. 棉花糖媽媽

4. MayAh

想請問係咪要有大陸o個一套先至買呢set英文版呢?如果只係買呢套,逻辑狗教材专用教具“模板"是否分六個扭板及10個扭板,有咩分配,(我係呢個網搵到)
http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-0db2-892701f4b719e5d9fb7f874a9ad826e1.jhtml

yy

HI mcdullyin
可代買第一階段嗎?

醒目開學勳章

原文章由 yy媽 於 08-4-30 21:52 發表
想請問係咪要有大陸o個一套先至買呢set英文版呢?如果只係買呢套,逻辑狗教材专用教具“模板"是否分六個扭板及10個扭板,有咩分配,(我係呢個網搵到)
http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-0db2-892701f4b719 ...

這套英文版要10個扭的版!
6個扭的版係易D的,10個係難D的!
我只係知咁多!

醒目開學勳章

原文章由 rebecfung 於 08-5-6 15:15 發表
HI mcdullyin
可代買第一階段嗎?

SORRY,
我想我唔會再買野住了,下次買野我再開TOPIC問有無人要買好嗎?

醒目開學勳章

各位買教材的媽媽,
唔知係咪51的關係,所以D貨咁耐都未到,希望今天收到!

我有大陸版的10扭板, 可以用呢套英文版的卡嗎?

原文章由 mcdullyiu 於 08-5-7 09:26 發表

這套英文版要10個扭的版!
6個扭的版係易D的,10個係難D的!
我只係知咁多!
[img align=left]http://lilypie.com/baby2/030209/3/4/2/+8[/img]

醒目開學勳章

原文章由 LianaMamaa 於 08-5-7 13:34 發表
我有大陸版的10扭板, 可以用呢套英文版的卡嗎?

係咪綠色那塊?ok的!
‹ 上一主題|下一主題