用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 尋保母車(根德園) 去石籬山頂 + 葵涌雍雅軒 ...
go

尋保母車(根德園) 去石籬山頂 + 葵涌雍雅軒

有架葵涌保母車(袁太). 由於佢係行青山公路, 我由一收生問到佢今日, 佢都唔肯入雍雅軒同埋上石籬山頂. 佢話石籬山頂有位小朋友讀梗, 佢都係要小朋友返學就自己落荃灣既千色店上車 . 放學先上可籬...真係無奈...又搵唔到其他保父母車...袁太佢話要連石籬有5.6個小朋友先肯係青山道屈入黎.....

希望各家長, 如果仲有其他去石籬既保母車電話. 請pm 我. 希望大家提供聯絡方法..或者, 打磚砰街至到石籬怡峰苑一帶, 有其他小朋友都要搵保母車. 請pm我. 希望保母車個邊, 佢真係有5.6個小朋友就肯收啦.

多謝提供聯絡方法. 謝謝

回覆 #1 cacamummy 的文章

我都係剛剛搬到雍雅軒, 小朋友會係08-09入kv的k1, 有無方法聯絡經此地的保母車?

cacamummy, kanahose,

我住石籬山頂,女兒將會讀k1上午班. 雖然袁太確定上午可在嘉翠園上落車, 但如果她或其他保姆車肯入石籬就更方便及安心.

你們的小朋友將會讀上午/下午班? 如適合,請預埋我!

謝謝!
Cruxcat

原文章由 cacamummy 於 08-4-21 18:04 發表
有架葵涌保母車(袁太). 由於佢係行青山公路, 我由一收生問到佢今日, 佢都唔肯入雍雅軒同埋上石籬山頂. 佢話石籬山頂有位小朋友讀梗, 佢都係要小朋友返學就自己落荃灣既千色店上車 . 放學先上可籬...真係無奈...又搵 ...

原文章由 kanahose 於 08-4-22 03:54 發表
我都係剛剛搬到雍雅軒, 小朋友會係08-09入kv的k1, 有無方法聯絡經此地的保母車?

我都係剛搬入? 我都想知道