用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問:有冇私人教小朋友(12嵗)網球?收費如何? ...
go

想問:有冇私人教小朋友(12嵗)網球?收費如何?

我想問私人教授網球怎樣收費?一般1:1收幾錢每小時?

我的仔以前有跟大組(1:6)學開,有基礎。現想轉1:1學習,希望球技更進一步。但不知收費如何?我住荃灣。
老公+仔女=我的全部

My son is 9 yrs old and his private coach isHK$400 per hour, but he teaches in Causeway Bay.

多謝你的報料。都幾貴下wo!係唔係1:1架?唔知1:2的價錢又如何呢?
原文章由 llmom 於 08-4-19 13:04 發表
My son is 9 yrs old and his private coach isHK$400 per hour, but he teaches in Causeway Bay.
老公+仔女=我的全部

my coach is $300/hr and he teaches in meifoo.  pm me if you need his info.

原文章由 kinbb媽咪 於 08-4-20 00:11 發表
多謝你的報料。都幾貴下wo!係唔係1:1架?唔知1:2的價錢又如何呢?

原文章由 kinbb媽咪 於 08-4-18 22:03 發表
我想問私人教授網球怎樣收費?一般1:1收幾錢每小時?

我的仔以前有跟大組(1:6)學開,有基礎。現想轉1:1學習,希望球技更進一步。但不知收費如何?我住荃灣。 ...

有朋友在荃灣教網球
HKTA 教練牌, $300 (包場) 1:1 或 1:2 同價

有興趣請 PM 我