用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 你們會報甚麼暑假班? 將軍澳區?
樓主: 心心
go

你們會報甚麼暑假班? 將軍澳區?

原文章由 midcochow 於 08-4-30 11:17 發表
我前幾日已打左電話去問英文day camp嘅information, 但佢哋話要下星期先有, 我已比左e-mail address 比對方, 如果下星期一收到資料, 我立刻 e 比你哋. 不過我pm 左個website 比你哋, 你可以睇睇先. 但時間同價錢就要 ...

收到! Thanks a lot!

midcohow

可唔可以pm個英文daycamp website比我 or email to
[email protected].

many thanks

原文章由 midcochow 於 08-4-30 11:17 發表
我前幾日已打左電話去問英文day camp嘅information, 但佢哋話要下星期先有, 我已比左e-mail address 比對方, 如果下星期一收到資料, 我立刻 e 比你哋. 不過我pm 左個website 比你哋, 你可以睇睇先. 但時間同價錢就要 ...
Ryan媽咪

MCC,

Received. Pls see your email for dinner tonight.

原文章由 midcochow 於 08-4-30 11:17 AM 發表

I want , too

thanks

原文章由 Emailfamily 於 08-4-30 10:17 AM 發表

Hi Midco,

可唔可以PM英文camp d 資料給我, 我都想比文文去玩下! 上年我只是安排佢上會所的暑期興趣班 (唔駛周圍轉場), 不過就麻麻地, 現睇下可以安排什麼給她! 你仲會安排什麼活動比Edison?

文文話想學網球, 我 ...

Hayden also want to play tennis. He loved it so much after he play 1-2 times at school LWL course.

原文章由 freddielau 於 08-4-30 16:08 發表

Hayden also want to play tennis. He loved it so much after he play 1-2 times at school LWL course.

你有無相熟教練?可以讓佢地一齊學,唔駛一個人打晒成個鍾,無咁辛苦!

THANK YOU, 收到啦

Ryan媽咪

原文章由 Emailfamily 於 08-4-30 04:23 PM 發表

你有無相熟教練?可以讓佢地一齊學,唔駛一個人打晒成個鍾,無咁辛苦!

要打聽吓先

睇左ec個we are ready MTV精彩到不得了

midcohow

可唔可以pm個英文daycamp website比我 or email to [email protected].

many thanks

midcohow

可唔可以pm個英文daycamp website比我? thanks!!

midcohow

英文daycamp website 可否 e-mail 給我,
[email protected]

Thanks

midcochow, would u please also pm the eng daycamp information to me? thx a lot.