用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 你們會報甚麼暑假班? 將軍澳區?
go

你們會報甚麼暑假班? 將軍澳區? [複製鏈接]

可否分享下?
   0    0    0    0

原文章由 心心 於 08-4-15 01:21 PM 發表
可否分享下?

Hayden want to learn "Japanese" woh

學日文會唔會考慮灣仔的鐸前or九龍塘的耀中?

我想同阿女報游水啊....佢從未學過架... 邊度好啲呢?? 近將軍澳就好啲....

原文章由 心心 於 08-4-15 16:15 發表
*** Piglet 328 ^ ^ We have happyland.....

原文章由 心心 於 08-4-15 04:15 PM 發表

正想孝慮九龍塘的耀中

原文章由 piglet328 於 08-4-15 08:35 PM 發表
我想同阿女報游水啊....佢從未學過架... 邊度好啲呢?? 近將軍澳就好啲....

Hayden 現在用緊一個私人教練,$200/one hour, 一对一,但要自已訂場。我就安排在所住屋苑內的室內池,冬天都可以游。

Freddie,

你租個場在將軍澳區嗎? pm 啲教練資料給我呀.男or 女教練?? 謝謝~~~

原文章由 freddielau 於 08-4-15 21:07 發表

Hayden 現在用緊一個私人教練,$200/one hour, 一对一,但要自已訂場。我就安排在所住屋苑內的室內池,冬天都可以游。
*** Piglet 328 ^ ^ We have happyland.....

piglet
我個教練好有經驗, 以前教男拔, 我亦介紹左比個朋友, 佢地既comments都很好, 地點係九龍區任何1個公眾池, 不過佢多數唔入tko, 因為由其暑假佢好full, 如有興趣可比info.你

freddielau
我個仔響耀中上左2個月

心心, 當然好喇...多一個選擇. 請你 PM 教練資料比我呀...唔咳晒! ^ ^

原文章由 心心 於 08-4-15 22:18 發表
piglet
我個教練好有經驗, 以前教男拔, 我亦介紹左比個朋友, 佢地既comments都很好, 地點係九龍區任何1個公眾池, 不過佢多數唔入tko, 因為由其暑假佢好full, 如有興趣可比info.你

freddielau
我個仔響耀中上左2個月 ...

HI Freddie,
可否pm教練資料給我.tks

原文章由 freddielau 於 08-4-15 21:07 發表

原文章由 hinhinmi 於 08-4-21 01:46 PM 發表
HI Freddie,
可否pm教練資料給我.tks

Sorry, just checked with the coach, she said all time slot full....In case, any kids give up, will let me know

我想畀阿仔學珠心算, 請問有無資料, 邊樹學比較好呢 ?
^_^

請問上年小一的家長, 在暑假期間學校有否提供任何活動給小朋友參加?

原文章由 桁媽媽 於 08-4-25 16:21 發表
我想畀阿仔學珠心算, 請問有無資料, 邊樹學比較好呢 ?
好多..好靚外貿出口歐美日品牌嬰兒童服裝,快Dclick入去[個人網頁]睇啦!!!

我諗住今年暑假比小朋友學圍琪, 因為之前佢已經叫我比佢學, 但係時間比較緊迫, 所以冇同佢報,  另外亦會比佢參加一d 英文camp, 等佢去玩吓, 因為上年有個friend 個小朋友都有join, 佢話勁好玩, 所以今年想比edison 試吓join.

原文章由 midcochow 於 08-4-29 12:16 PM 發表
我諗住今年暑假比小朋友學圍琪, 因為之前佢已經叫我比佢學, 但係時間比較緊迫, 所以冇同佢報,  另外亦會比佢參加一d 英文camp, 等佢去玩吓, 因為上年有個friend 個小朋友都有join, 佢話勁好玩, 所以今年想比edison  ...

學圍琪, Hayden has been learning this for almost 2 years la..refer to http://www.weiqi.com.hk

嘩, 原來hayden 已經學左2年la. 我而家都仲諗緊去你依間定去另一間好(兒童圍棋學院), 因為我個friend 個小朋友係兒童圍棋學院學緊, 佢都話學得幾好, 但學費好似貴過你o個間少少, 所以我都仲諗緊.

原文章由 freddielau 於 08-4-29 14:28 發表

學圍琪, Hayden has been learning this for almost 2 years la..refer to http://www.weiqi.com.hk

原文章由 midcochow 於 08-4-29 03:51 PM 發表
嘩, 原來hayden 已經學左2年la. 我而家都仲諗緊去你依間定去另一間好(兒童圍棋學院), 因為我個friend 個小朋友係兒童圍棋學院學緊, 佢都話學得幾好, 但學費好似貴過你o個間少少, 所以我都仲諗緊.

...

一百元一堂,成個半鐘,仲前前後後的時間,大家一齊切磋棋藝,每星期六,Hayden都會在棋社逗留三、四小時才肯離開。

原文章由 midcochow 於 08-4-29 12:16 發表
我諗住今年暑假比小朋友學圍琪, 因為之前佢已經叫我比佢學, 但係時間比較緊迫, 所以冇同佢報,  另外亦會比佢參加一d 英文camp, 等佢去玩吓, 因為上年有個friend 個小朋友都有join, 佢話勁好玩, 所以今年想比edison  ...

Hi Midco,

可唔可以PM英文camp d 資料給我, 我都想比文文去玩下! 上年我只是安排佢上會所的暑期興趣班 (唔駛周圍轉場), 不過就麻麻地, 現睇下可以安排什麼給她! 你仲會安排什麼活動比Edison?

文文話想學網球, 我要幫佢找教練, 唔知其他家長有無好介紹?

MCC,

Pls send to me also. Tks!

Goodkids

原文章由 Emailfamily 於 08-4-30 10:17 發表

Hi Midco,

可唔可以PM英文camp d 資料給我, 我都想比文文去玩下! 上年我只是安排佢上會所的暑期興趣班 (唔駛周圍轉場), 不過就麻麻地, 現睇下可以安排什麼給她! 你仲會安排什麼活動比Edison?

文文話想學網球, 我 ...

我前幾日已打左電話去問英文day camp嘅information, 但佢哋話要下星期先有, 我已比左e-mail address 比對方, 如果下星期一收到資料, 我立刻 e 比你哋. 不過我pm 左個website 比你哋, 你可以睇睇先. 但時間同價錢就要下星期先知啦.
‹ 上一主題|下一主題