用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問讀灣仔區幼稚園, 派唔派到九龍塘o既小學?? ...
go

請問讀灣仔區幼稚園, 派唔派到九龍塘o既小學??

因就快要搵屋搬, 想 CONSIDER 埋小朋友 升小學O既因數...

THANKS!

幼稚園係邊間同係邊處係唔影響攪珠,
第一round計分, 跟住係睇住址lucky draw

原文章由 Goldencrown 於 08-4-9 14:10 發表
因就快要搵屋搬, 想 CONSIDER 埋小朋友 升小學O既因數...

THANKS!

唔好意思呀, 我真係唔清楚呢d 程序...
第一round計分 = 包括d 咩分? or 我可o向邊度睇到相關info?
住址lucky draw = 幾多 probability??

thanks so much !!

原文章由 鳳梨 於 08-4-9 14:15 發表
幼稚園係邊間同係邊處係唔影響攪珠,
第一round計分, 跟住係睇住址lucky draw

anybody knows?

原文章由 Goldencrown 於 08-4-9 14:46 發表
唔好意思呀, 我真係唔清楚呢d 程序...
第一round計分 = 包括d 咩分? or 我可o向邊度睇到相關info?
住址lucky draw = 幾多 probability??

thanks so much !!

...

Please take a look on below website, you then should know more about this game:

http://www.happyfamilynet.com/baby/

原文章由 Goldencrown 於 08-4-16 13:56 發表
anybody knows?