用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 邊到有小朋友 model 的課程 ?
樓主: lopoto
go

邊到有小朋友 model 的課程 ? [複製鏈接]

pls check your BK mailbox

呢幾間agency公司應會有些微驚訝近來多了媽咪替小朋友登記/查詢,但相信亦有部份mum只是想瞭解吓而沒有付諸實行...

原文章由 kwannn88 於 08-4-21 01:34 發表

Please pm to me, please,thanks

ok...pls check

原文章由 srl 於 08-4-21 04:14 發表
呢幾間agency公司應會有些微驚訝近來多了媽咪替小朋友登記/查詢,但相信亦有部份mum只是想瞭解吓而沒有付諸實行...

wakakaaaaaa~~係呀,實好多呀,我都係度諗我係咪應該係時候收手喇????

可唔可以pm 埋我先收手呀?

原文章由 minijelly 於 08-4-21 11:31 發表

wakakaaaaaa~~係呀,實好多呀,我都係度諗我係咪應該係時候收手喇????

model agency

Dear minijelly,
Could you pls. send me the information?
Many thanks!

原文章由 minijelly 於 08-4-15 21:04 發表
各位媽咪請注意,我唔係係呢幾間model agency打工架,我只係提供我d親身經驗而又唔係呃人既agency俾大家,如果你地要聯絡方法,就唔好懶自己上yahoo search佢地個website啦 ...

原文章由 midcochow 於 08-4-21 12:27 發表
可唔可以pm 埋我先收手呀?

send左俾你喇,我真係收手喇,其他媽咪想知既話,唔好pm我喇,你地試下問下收過我pm既媽咪啦,仲有,知道既媽咪唔該唔好係度公開我講個幾間agency既名呀,我唔知人地鍾唔鍾意咁OPEN架,BYE BYE

原文章由 minijelly 於 08-4-9 22:26 發表

唔駛啦,小朋友都係玩玩下架啦,如果你個囡上鏡的話,你不如send佢d資料去model angecy好過啦,有job就自然有人教啦,我個囡都係咁,佢仲搵埋唔小c己錢tim~~~ ...

可否pm 埋比我啊唔該 . or send email to                             [email protected]

原文章由 lopoto 於 08-4-9 09:23 發表
我個女幾鐘意係屋企行 catwalk , 我想知邊到有小朋友model 的課程 , 諗著俾佢去玩 .

可否pm 埋比我啊唔該 . or send email to                             [email protected]

回覆 #1 francinebubu 的文章

I also want to know, please PM me with thanks.

e-mail : [email protected]

回覆 #4 minijelly 的文章

sorry!唔該ps一些資料比我,我個女好想試下,,
不個麻煩你send D資料比我係中文,因為唔識
睇英文~~

回覆 #83 minijelly 的文章

唔該ps D資料比我,,Thank you~~
要中文喎,,唔該

醒目開學勳章

有無媽咪好心 pm 埋比我呀. 唔該!!

原文章由 minijelly 於 08-4-21 12:50 發表

send左俾你喇,我真係收手喇,其他媽咪想知既話,唔好pm我喇,你地試下問下收過我pm既媽咪啦,仲有,知道既媽咪唔該唔好係度公開我講個幾間agency既名呀,我唔知人地鍾唔鍾意咁OPEN架,BYE BYE ...

Could you pls provde the information to me, thanks

原文章由 minijelly 於 08-4-9 22:26 發表

唔駛啦,小朋友都係玩玩下架啦,如果你個囡上鏡的話,你不如send佢d資料去model angecy好過啦,有job就自然有人教啦,我個囡都係咁,佢仲搵埋唔小c己錢tim~~~ ...

原文章由 minijelly 於 08-4-21 12:50 發表

send左俾你喇,我真係收手喇,其他媽咪想知既話,唔好pm我喇,你地試下問下收過我pm既媽咪啦,仲有,知道既媽咪唔該唔好係度公開我講個幾間agency既名呀,我唔知人地鍾唔鍾意咁OPEN架,BYE BYE ...

any 收過既媽咪. pm me   ma??
e-mail   : [email protected]
tks! tks!

Minijelly, 我都想要啲資料, 可否SEND俾我,
我打佐EMAIL ADDRESS 响你私人傳訊,
PLS SEND TO ME. TKS!!

可否send d information比我
thanks

Can anyone pm details to me please??  Many many thanks,
原文章由 candywyp 於 08-4-28 21:06 發表

可否send d information比我
thanks

麻煩有資料嘅媽咪 SEND 俾我啦.
THANK YOU...
‹ 上一主題|下一主題