用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 Very disappointed
go

Very disappointed

Very disappointed

Such topic was existed this morning but was locked and deleted in this afternoon.

If there's nothing wrong, why BK delete it?

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=136166&forum=3&1

<錯誤!你所選擇的主題/討論區並不存在,請再試一次。>

The orginial message from
lovetin:
鮮花級會員

買書的真相???????? 另一版本???? 大家認為呢???/  

http://community.she.com/messageboard/index.cfm?bdid=17&topic_id=589876

我好唔明呀?  你地copy入去看看啦, 好唔開心呀"

好黑暗! Very disappointed!

Actually, I can't understand what they refer to but why BK delete such a topic/ discussion?

That means what they discussed are the truth?

:-x  

Re: Very disappointed

If they can delete it so quick, it means the discussion on www.she.com is true.

Well, I think they will delete this one soon!

A final note to all moms who have bought "Easy to Read", if you're not happy with its quality, why not contact Mrs. Cheng to ask for refund?

[size=large]要做醒目媽咪 !!!!!!!!!!!!!!!
生命中,不斷有人離開或進入.於是,看見的,看不見了;記住的,遺忘了.生命中,不斷的有得到 和 失落.於是,看不見的,看見了;遺忘的,記住了.然而,看不見的,是不是就等於不存在?記住的,是..是不是永遠不會消失? ......

VERY SURPRISE 2..

我都覺得, 點解訂親野就大把人出黎讚, 都唔知係咩己經有人訂.
有D野成份唔清唔楚既食物都有人訂..
好多.....妹.....呀!

生命中,不斷有人離開或進入.於是,看見的,看不見了;記住的,遺忘了.生命中,不斷的有得到 和 失落.於是,看不見的,看見了;遺忘的,記住了.然而,看不見的,是不是就等於不存在?記住的,是..是不是永遠不會消失? ......

都唔知係唔係石BK有關,為何BK要刪除呀,我之前都有問過,但好彩無買到......

唉, 所以我到現在都唔明........... 問一問就被人delete埋個topic..........  所以我相信果邊係真的............ 現在個sales又在baby.hk處講啦........  

我唔理你地嘈緊甚麼,總之唔該唔好無那那搬理我黎話.如果你地真係質疑�懷疑�想知道我係唔係環宇�World Family的任何職員,我唔理你地係唔係只針對Sales 都好,唔該你地打電話去check清楚先好係度講呀. 就算全職定係好似你地所講的part time 都好,佢地應該都同你check到掛,唔該你地嘈就自己嘈到夠,我行不改名,座不改姓,你地check清楚先好話我!

[size=large]環宇家庭電話:2268 1300

[size=xx-large]唔攪清楚就拖人落水,簡直無家教的家長!

好多集體訂購.. ....
好多燕x, 奶x, 好多o野訂......
好忙.....

就算係美國or泰國or台灣or深圳or香港訂都好....都係自己買好d, 叫朋友幫手買啦.....

冇野真係唔洗delete..

我家姐係真既小學校長..好忙, 忙到電話都聽唔到, 只可在晚上8:00後先找到佢.. 假期好多時都要返..
email 佢1,2 星期先覆.....

我 的觀點:
1. 價錢高於HK$1000一套的教材 都是太貴,一般都不值得購買。
2. 在大陸、台灣、星加坡、以至香港,平宜的教材(<HK$1000)比比皆是。
3.對於教材 的內容有讚無彈的討論,都要倍小心。

workingmom 寫道:
我 的觀點:
1. 價錢高於HK$1000一套的教材 都是太貴,一般都不值得購買。
2. 在大陸、台灣、星加坡、以至香港,平宜的教材(<HK$1000)比比皆是。
3.對於教材 的內容有讚無彈的討論,都要倍小心。
[size=large]講得好!!!!