用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無媽咪想搵 Native English Teacher (馬鞍山區) ...
go

有無媽咪想搵 Native English Teacher (馬鞍山區) [複製鏈接]

朋友介紹有一個美國人(男人)肯入嚟馬鞍山教英文,我搵咗好耐先有 native teacher 逦入嚟馬鞍山教,但佢收費唔平,所以我想搵多個小朋友同我個仔一齊學,我個仔依家讀緊K2,不過我同個老師傾過,佢好多時間都已經 full咗,暫時只可以安排在星期五晚,所以我想搵同區的小朋友一齊學(最好住新港城),如果有興趣就pm我留電話,我打比你哋再傾吖。
   0    0    0    0

有無人有興趣呀?

原文章由 Ali_03 於 08-4-4 09:17 發表
朋友介紹有一個美國人(男人)肯入嚟馬鞍山教英文,我搵咗好耐先有 native teacher 逦入嚟馬鞍山教,但佢收費唔平,所以我想搵多個小朋友同我個仔一齊學,我個仔依家讀緊K2,不過我同個老師傾過,佢好多時間都已經 full咗,暫時只可 ...

how much? for how long? [email protected]

原文章由 Ali_03 於 08-4-5 11:04 發表
有無人有興趣呀?

Sorry. 我已經搵到人form small group 開班了。

原文章由 piggynatalie 於 08-4-6 10:29 發表
how much? for how long? [email protected]
‹ 上一主題|下一主題