用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 08 暑假有無好介紹?
樓主: Radiomama
go

08 暑假有無好介紹? [複製鏈接]

原文章由 VERACHOY 於 08-4-18 16:23 發表
本人為前香港青年軍代表,現為業餘羽毛球教練,現收$200元一小時,但不包括場租。場地我可以幫你預定!
如有興趣,可致電給我查詢!謝謝!tei:61993779 – Miss Choy

比賽獎項
-2008年第37屆台灣清晨盃國際羽毛球分齡錦標賽--25 ...

幾多歲可以學呢?

回覆 #2 happyfamilybaba 的文章

Dear Happyfamilybaba

I interest your info,pls pm me

Many thanks

原文章由 happyfamilybaba 於 08-3-31 11:52 發表
油麻地已有SUMMER COURSE
都很彈性,自選兩星期課程,幼稚園組以為主,3小時
小學組則重學術,3小時

額外時間看管是免費!

happyfamilybaba

可否比資料我,我好有興趣.謝謝

mwtang

Dear Christylamlam,

I have interest on it. Would you please pm the info to me. Thanks.

原文章由 christylamlam 於 08-4-24 11:17 發表
我搵到d英文課程…係銅鑼灣區.

Summer English course

日期:18/8 – 29/8 , 9:45am – 10:45am (對象係N1升K1小朋友)

個課程會透過 唱歌, 互動故事活動, 做指令, 學習 concepts, nouns, verbs…

俾小朋友 ...

我都想要資料,thx

summer course

仔仔學日文普通話既語言學校有暑期班開~

時間彈性,開班時間多。

有各種language學,例如﹕英文、日文、普通話、德文、法文、意大利文、西班牙文、韓文……3歲以上既小朋友都可以join。

2個星期 至 4個星期既language course都有,開課日期同上課時間都好彈性~可以考慮下~

讀完仲有張證書

happyfamily baba,

可否提供資料,我想幫小朋友報呀.

Hello135

原文章由 happyfamilybaba 於 08-3-31 11:52 發表
小學組則重學術,3小時

額外時間看管是免費!

想問吓有冇人join 過ymca 嘅英文暑假日營 呀, 想知道好唔好, 因為我想今年幫囝囝報. 不過唔知幾時可以開始報名呢?

summer 遊學 tour info.
1) www.studytour.com, tel 27356668
2) www.ef.com/school tel: 21112388
3)www.wingontravel.com tel 21219282
4) www.hongthai.com tel: 2108 8880
hope can help you, call them ask for details..

English Summer Course

What about CWB?  The program is designed by their teachers who are from Stanford Univeristy and University of New South Wales.  

They have:
1. English Enhancement Class
2. English Reading & Speaking Class
3. English Creative Writing Class

原文章由 white1 於 08-4-18 11:27 發表
happyfamilybaba

可否都pm給我,我也有興趣,除了油麻地還有別的地點選嗎?

WHITE1

Hi happyfamilybaba,  I am interest too, may I have more info, please? Thank You

小學組則重學術,3小時

額外時間看管是免費!

我知道馬鞍山boxhill今年有summer course, 請問有冇人上年join過呢, how much?好唔好?

小學組則重學術,3小時

額外時間看管是免費!

Hi happyfamilybaba,

Please advise me the details,  thanks very much!

回覆 #82 christylamlam 的文章

Hello,
Pls pm the detail to me. Thanks!!

原文章由 midcochow 於 08-4-25 17:11 發表
想問吓有冇人join 過ymca 嘅英文暑假日營 呀, 想知道好唔好, 因為我想今年幫囝囝報. 不過唔知幾時可以開始報名呢?

你講的是油麻地ymca還是尖沙咀? 因為係唔同的.
我join過油麻地聖誕日營, 便宜, 好好玩的, 但唔知阿仔學左d嘜? 知道佢好開心. 相信佢係學到野, 只係我唔知姐!

尖沙咀我就參加過英語日營, 也是好好玩, 但話晒係英語日營, 唔多唔少都講返d英語, 所以只從表面上看就好似學到野.

‹ 上一主題|下一主題