用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 What is Qeud playgroup?
樓主: supermummy
go

What is Qeud playgroup? [複製鏈接]

Pls PM me too.  Thanks

醒目開學勳章

I am also interested in, whould u pm more information tome?
thx!!

以個人經驗黎講,揀pg要先試堂原來好重要。$100/堂唔係貴,但好似我地咁上到後期寧願蝕$都唔想再上,真係.......:;pppp:

我當初都問過仍地有冇得試,答案係:冇。但我又得知曾經有人o係佢地book政府遊戲室試過.......

教得好唔好,呢d野好主觀,唔好評論啦。但淨係一樣野,因為要就個導師進修,原本pg由4-5,改做6-7上堂,呢樣已經足以令人感到:;pppp: 啦!

佢地成日話自己,唔賣廣告,靠口碑......都唔知好乜咁好口碑?!講就龍咁威,實際就..........

I also want to know it. Please pm to me Thanks a lot.

回覆 #14 imelim2004 的文章

May I know where is QEud Olympic city ?  If there is any info, can you PM me?

原文章由 channatung 於 08-4-1 15:11 發表
我現在都返緊Qeud的playgroup, 我pm它的電話你, 你自己打去問

Please pm the phone no. to me

I want it too, can u email to me? Thanks!!!
[email protected]

原文章由 channatung 於 08-4-1 15:11 發表
我現在都返緊Qeud的playgroup, 我pm它的電話你, 你自己打去問

Please pm the phone no. to me.  thanks!

Pls PM me the details. Thx!

捷豬2008年2月1日出世,重3.39kg,係媽咪心肝寶貝!

Please email me as well.
Thank you.

我都覺得麻麻地。而家我地淨係當約埋一齊玩, 冇期望就冇失望。

不過好開心識到一班同區家長呀。有時自己約埋一齊出黎, book番個場, 囉d玩具一齊share玩, 又share餅餅, 播cd跳下舞, d bb仲開心。

原文章由 aSa豬媽媽 於 08-7-16 14:54 發表
以個人經驗黎講,揀pg要先試堂原來好重要。$100/堂唔係貴,但好似我地咁上到後期寧願蝕$都唔想再上,真係.......:;pppp:

我當初都問過仍地有冇得試,答案係:冇。但我又得知曾經有人o係佢地book政府遊戲室試過.......

教得 ...

can u send me information. Tks!
[email protected]

終於遇到天涯淪落人啦!

麻麻地都唔係問題,始終一分$一分貨,但簡直覺得連時間都浪費埋!
原本都諗住hea埋佢,但要我地改到6-7上堂,hea完要趕頭趕命番去餵粥仔﹑沖涼﹑瞓覺,攪亂哂bb作息程序,真係好冇謂!所以最後果5堂都冇返到!
原文章由 DalaDala 於 08-7-22 11:40 發表
我都覺得麻麻地。而家我地淨係當約埋一齊玩, 冇期望就冇失望。

不過好開心識到一班同區家長呀。有時自己約埋一齊出黎, book番個場, 囉d玩具一齊share玩, 又share餅餅, 播cd跳下舞, d bb仲開心。:hap ...

Hi DalaDala,

你好呀! 我都有興趣帶我BB嚟玩呀! 如果你哋下次又book場, 可否預埋我呀! 到時PM我呀! 謝謝!

原文章由 DalaDala 於 08-7-22 11:40 發表

不過好開心識到一班同區家長呀。有時自己約埋一齊出黎, book番個場, 囉d玩具一齊share玩, 又share餅餅, 播cd跳下舞, d bb仲開心。:hap ...

I am also interested.  Could u pls pm the tel no. to me. Many thanks. my e-mail: [email protected]

pls pm contact to me, thanks.

yukiyuk, 你住邊頭呀?

asa豬媽媽, 我地上完晒啦。無論點都好啦, 去邊度上堂都有風險。我始終覺得, 去人地center上堂點都好過自己book場。一來責任大, 幾辛苦, 而且唔係佢地地方, 自己帶教材黎只會帶輕便既野, 老師又唔熟地方, 搞得音響黎都幾個字。個場又冇decorations, 小朋友唔會好似去center上堂咁開心, 如果個遊戲唔好玩, 佢地只會周圍走, 唔會理個miss。真係好似捉雞仔咁。如果其他center, 就算個活動唔o岩玩, 都叫做有其他玩具玩下丫...冇咁悶..hee..

原文章由 yukiyuk 於 08-7-31 13:41 發表
Hi DalaDala,

你好呀! 我都有興趣帶我BB嚟玩呀! 如果你哋下次又book場, 可否預埋我呀! 到時PM我呀! 謝謝!

我住將軍澳o架!

原文章由 DalaDala 於 08-8-11 12:58 發表
yukiyuk, 你住邊頭呀?

asa豬媽媽, 我地上完晒啦。無論點都好啦, 去邊度上堂都有風險。我始終覺得, 去人地center上堂點都好過自己book場。一來責任大, 幾辛苦, 而且唔係佢地地方, 自己帶教材黎只會帶輕便既野, 老師 ...
‹ 上一主題|下一主題