用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 會唔會太遲
go

會唔會太遲 [複製鏈接]

我老公個朋友過年前已經成功移民O黎HK啦~
佢地而家住元朗有個小朋友O黎緊應該讀K1嫁啦~
佢地去過IN康樂園國際, 但唔收原因好似係個小朋友一啲英文都唔識.  佢地想小朋友入國際學校, 天水圍至大埔有咩國際幼稚園好~

請問而家至同小朋友報K1(08/09)係咪太遲?
   0    0    0    0

原文章由 samanthavikki 於 08-3-26 23:52 發表
佢地去過IN康樂園國際, 但唔收原因好似係個小朋友一啲英文都唔識.  佢地想小朋友入國際學校, 天水圍至大埔有咩國際幼稚園好~
...

天水圍有間叫激活國際學校GIGAMIND INT,聽聞係耀中開辦, 你上網SEARCH 吓.

其實K1 都未返過學, 應該唔可以EXPECT 佢識得D 乜架喎. (純粹我個人認為)

咁叫你朋友搬去康樂園住喇...必收架!

原文章由 samanthavikki 於 08-3-26 23:52 發表
...

You can rent for apartment which is not expensive.
原文章由 gardenwoods 於 08-3-27 18:42 發表
咁叫你朋友搬去康樂園住喇...必收架!
‹ 上一主題|下一主題