用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 新 - 維多利亞(君匯港) 幼稚園
go

新 - 維多利亞(君匯港) 幼稚園

08车9月又開多一間...

http://www.victoria.edu.hk/nursery-&-kindergarten/trad-chi/nursery_118_chi.html

I think the fee will be more or less the same as Ho Man Tin.

http://www.victoria.edu.hk/nursery-&-kindergarten/trad-chi/nursery_1178_chi.html

[ 本文章最後由 siumanmama 於 08-3-16 20:53 編輯 ]

No idea for the School Fee

唔知幾時接受 09-00 N班申請呢?

You can ask Victoria later this year (around Sept).

原文章由 JojoB 於 08-4-19 11:17 發表

原文章由 JojoB 於 08-4-19 11:17 發表

今日聽完講坐, 個校長話今年9月就可以羅form 報名啦.

想請問大家知不知可以school visit未, 我都對09-10的n1有興趣呀.
同埋其實對何文田或君匯港都無所謂, 咁是不是2間都入form, 還是他們會內部協調?

[ 本文章最後由 GUB 於 08-4-19 23:12 編輯 ]

原文章由 GUB 於 08-4-19 23:10 發表
想請問大家知不知可以school visit未, 我都對09-10的n1有興趣呀.
同埋其實對何文田或君匯港都無所謂, 咁是不是2間都入form, 還是他們會內部協調?

君匯港仲未有得visit,  仲裝修緊,  校長話預計6月到就可以.  到時會再通知己入form 的媽咪.

09-10年n1要係今年9月就可以申請.  君匯港暫時只會有pn, 同k1,  k3同k4要在後年先再開辦.  

我諗你填一張form都ok,  因為張form 會問你首選係邊間學校,  到時你只要填上no(1,2 3) 就得架啦

[ 本文章最後由 Minniechung 於 08-4-20 21:37 編輯 ]

原文章由 Minniechung 於 08-4-20 21:36 發表

君匯港仲未有得visit,  仲裝修緊,  校長話預計6月到就可以.  到時會再通知己入form 的媽咪.

09-10年n1要係今年9月就可以申請.  君匯港暫時只會有pn, 同k1,  k3同k4要在後年先再開辦.  

我諗你填一張form都ok,   ...

many thanks