用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Playgroup & N1 in 元朗/天水圍
go

Playgroup & N1 in 元朗/天水圍

可否提供元朗/天水圍那裡有好的Playgroup / N1 ?

今日經過新元朗中心,係荷花果層,有間新既tutorial 開左,見個環境幾靚,我應該會下個week 去試堂。叫 Stepping Stone Tutorial Center.

另外我知既就仲有Jolly Kingdom 同kids corner...都係係元朗既..

Any Nursery in TinShuiWai / Yuen Long?

原文章由 tracyps 於 08-3-16 11:17 發表
另外我知既就仲有Jolly Kingdom 同kids corner...都係係元朗既..

咁請問jolly kin and kids corner 在,元朗邊度 , 有地址嗎?
tkx

HOW MUCH?
原文章由 小暴龍 於 08-3-23 20:51 發表

咁請問jolly kin and kids corner 在,元朗邊度 , 有地址嗎?
tkx

知少少咋喎
天水圍私校有德怡-近賞湖居
                  樂天-近景湖居
                  激活-近美湖居-我囡囡讀緊佢o既playgroup
元朗私校有英藝﹑珈琳
非牟利有周未主愛﹑元朗兒童樂園

原文章由 IJK217 於 08-3-19 00:38 發表
Any Nursery in TinShuiWai / Yuen Long?