用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 請問你地點教小朋友PHONICS?救命呀,我就比個女激死了! ...
樓主: mcdullyiu
go

請問你地點教小朋友PHONICS?救命呀,我就比個女激死了! [複製鏈接]

回覆 # 的文章

pls pm details of phonics to

[email protected]

YMCA Phonics

Hello, would you pls PM me the YMCA Phonics information.  Thanks.

好書友,

請pm我有關phonics 課程資料, thanks!!!

好書友,

請pm有關phonics 課程資料給我, TKX

好書友,

請pm有關phonics 課程資料給我, TKX

回覆 # 的文章

我都想知YMCA的phonic班資料同埋你所說的phonics教材, 請pm給我

May I have the information too

Please PM to me too!

I'm interested, pls pm me the info, thanks!

原帖由 好書友 於 08-3-7 23:45 發表
係呀, 我個囡係TST YMCA讀到PHONCIS 3啦.  真係好好.  識自己讀書, 又開始識串字.
親子班就PHONICS 1 & 2有, PHONICS 3 & 4 就只有小朋友自己上.
大人學識左老師點教, 返屋企一齊練習真係事半功倍呀.

有興趣PM我,  ...

你可試試吧

我曾經是教育顧問,有一些家長直至現在還有與我聯絡。我有一位家長開了一間語言中心位於荃灣,他們全是前線教師及語言博士,中心有Phonics Classes提供,師資會有保証,但價錢會相對較一般拼音班為貴約$200一堂。想了解詳情可直接致電﹕3153 2027 “伯樂語言學習中心”你可試試吧!希望可以幫到你!

我都想要YMCA 資料呀, PLS PM埋比我丫

THANKYOU~~

我都想知YMCA的phonic班資料同埋你所說的phonics教材, 可以pm給我嗎

hi 好書友

我想你介紹 D PHONICS教材畀我同小朋友練習吓呀, 可以 e我嗎? [email=thanks!![email protected]]thanks!![email protected][/email] Thanks

Hi 好書友,

Would you mind to pm me YMCA details and phonics information?

Thanks.

其實phonics班係學d咩?

因為我見小朋友睇書聽CD都學得識,唔知上堂會唔會overlap? 定係上堂可以幫助小朋友應用呢? 同埋要幾大先可以上?

回覆 # 的文章

Phonics is not eawsy, do't suggest to teach the kids my parents if they are not properly trained.  A phonics course with 10 to 12 lessons means the baswic ideas only.  My duaghter school teaches/ review from time to time for a few years, still doing the same.  

YauMum

好書友:
can you e-mail info to me....
[email protected]

Phonics Teaching

簽名被屏蔽

給你連結下載一個好東西,PHONICS ABC拼音 及動畫兒歌

給你連結下載一個好東西,我的HSB做的kdvd 合集,2個月小b到6歲也適合,年齡越小越學得好,因聽覺受污染越小.PHONICS ABC拼音 及動畫兒歌.包你孩子喜歡,,免費分享.要和孩子一起唱,一起學,這樣孩子會容易記憶.我孩子兩個就開始聽,現在14個月,她已懂不小英文字了.[連結已發去你的信箱.]53首FLASH改編卡通英文兒歌,[冬絲]出品phonics abc 1-3_A-Z 英文唱拼.此版本純免費分享學習之用,不得作商業用途,否則引起之所有法律問題,本人一概不負責任.版權歸源註作人.如有興趣者亦可PM我,給之分享.

can u pm to me pls

原帖由 好書友 於 08-3-7 23:45 發表
係呀, 我個囡係TST YMCA讀到PHONCIS 3啦.  真係好好.  識自己讀書, 又開始識串字.
親子班就PHONICS 1 & 2有, PHONICS 3 & 4 就只有小朋友自己上.
大人學識左老師點教, 返屋企一齊練習真係事半功倍呀.

有興趣PM我,  ...
‹ 上一主題|下一主題