用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 銅鑼灣-曾氏補習
go

銅鑼灣-曾氏補習 [複製鏈接]

銅鑼灣-曾氏補習

請問有冇家長知道銅鑼灣有一間叫曾氏的補習社 (可能是叫[曾氏教育工作室])的地址或電話.

Thanks!

Re: 銅鑼灣-曾氏補習

kyh 寫道:
請問有冇家長知道銅鑼灣有一間叫曾氏的補習社 (可能是叫[曾氏教育工作室])的地址或電話.

Thanks!

Hi kyh

http://hk.yoshioris.com/school.asp?cx=2579

誰人需要?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

地址或電話我就唔知,但我成日坐巴士會經過,佢係mtr天后站,行1min就到. 佢下面有間萬寧,萬寧隔離有間點心皇.我諗你問人點心皇係邊,應該會

Zen & WDY,

Thanks you very much.

大家有沒有聼過ELC的英語營地項目?好像蠻好的,有去加拿大和英國,還有香港上海的。收費比其他的便宜,老師都是專業的。打去問下啦:27158201

我識得有人係個到補過習呀 (曾氏補習), 係銅鑼灣個間呢就主要係補數學既, 由中一補到中七都有, 連個 d   a.maths 都得,真係幾好架, 我個 friend 個仔科科成績都唔係好得, 後來去左個度補數, 佢既數學成績係班入面就唔係第一就係第二啦,  不過學費都幾貴, 每個星期補 2 次, 佢每年7月初招生既時候, 都會大排長龍架..... (好似冇插班)

而係天后個間, 就好似係補英文..... 但詳細我就唔知啦!
‹ 上一主題|下一主題