用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有冇媽咪買左 Apple tree 套教材?
go

有冇媽咪買左 Apple tree 套教材?

冬日勳章 醒目開學勳章

好用嗎? 請分享下。謝謝。
:wave: :wave: :wave:

我都想知道,同埋幾多錢呢?

我賣既時候佢地做緊特價$25XX,話想我地同佢係討論區講下,好過比錢做廣告。套書加枝閱讀筆,我囝囝可能未夠大玩,所以吾知好吾好,不過佢地送左套天才兒童音樂家比我,有10只CD同10本書,我就好鐘意D書,因為佢每本都有一個童話故事,D漫畫非常靚,最後就係樂譜,對小朋友既藝術薰陶應該吾錯。
2005年4月18日出世 2006年1月18日 9.75kg 3.19kg Alvis studio photosAlvis Photos1 year old studio photoOne Year Old Studio Photo

原文章由 alvismother 於 08-3-7 12:21 發表
我賣既時候佢地做緊特價$25XX,話想我地同佢係討論區講下,好過比錢做廣告。套書加枝閱讀筆,我囝囝可能未夠大玩,所以吾知好吾好,不過佢地送左套天才兒童音樂家比我,有10只CD同10本書,我就好鐘意D書,因為佢每本都有一個童話故事 ...

我朋友話佢學校上年派紙賣 $1xxx,後來去書展想買 $2xxx,最後無買,(不記得確實價)

你有興趣可留電話比我叫售貸員打比你
經我介紹除有私人禮物送之外仲有套價值880元xxx書送
你地有興趣可pm我留電話

原文章由 200012 於 08-3-7 20:25 發表

我朋友話佢學校上年派紙賣 $1xxx,後來去書展想買 $2xxx,最後無買,(不記得確實價)

原文章由 monchui 於 08-3-13 14:36 發表

幾$套,我朋友想買

how much?
原文章由 monchui 於 08-3-13 14:36 發表

已加價買到$3680

$1380 at last year
MAVIS

Hi Monchui,

Can u pls pm the details to me, i want to buy.

原文章由 monchui 於 08-3-13 14:36 發表你有興趣可留電話比我叫售貸員打比你經我介紹除有私人禮物送之外仲有套價值880元xxx書送你地有興趣可pm我留電話
Hi Monchui,Can u pls pm the details to me, i want to buy.

我都買左,有興趣可介紹sales比大家,可PM我.

有興趣呀, 即係幾錢呀? 1368 仲有冇得買呢?

回覆 #10 apin 的文章

can ypu give me deatils ? my phone no. is 96269535

monchuui,

我好想買你所講apple tree 教材, 請send email 給我, 謝!

上兩個月買了..
三千幾啊.

原文章由 kilianli 於 08-6-11 14:14 發表
上兩個月買了..
三千幾啊.

請問包D乜?
點解有D媽咪話$3XXX、有D$2XXX,又有D話$1XXX?

有咩分別?有冇WEDSITE參考?TKS!

Hi monchuui,

Could you pls pm the detai to us. thx.
E-mail: [email protected]

Hi monchuui,

Could you pls pm/email the details to me, thanks!   [email protected]