用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 靈量堂面試完啦
go

靈量堂面試完啦 [複製鏈接]

大家好,星期六我囝囝已經去完靈量堂到面試啦,我覺得這裏的老師都非常之有禮貌 ,但我聽校監話200個小朋友只收50人,真的考運氣 ,在8月入讀,時間由上午8時至下午6時全日制。 唔知大家有沒有去這間面試呢? 分享下。
   0    0    0    0

原文章由 tanoshi127 於 08-2-25 12:14 發表

大家好,星期六我囝囝已經去完靈量堂到面試啦,我覺得這裏的老師都非常之有禮貌 ,但我聽校監話200個小朋友只收50人,真的考運氣 ,在8月入讀,時間由上午8時至下午6時全日制 ...

有全日ga.. 仲有8~6:00pm.. 咁我咪唔使請工人
:-P birdbird :-P

我都有同個細仔去面試,覺得老師都很有禮貌,程序安排得很流暢,最重要是它們很重視每一位家長,校監及兩位校長都有出來與家長見面,介紹一下間學校,十分有誠意。

希望大家都成功!

原文章由 tanoshi127 於 08-2-25 12:14 發表

大家好,星期六我囝囝已經去完靈量堂到面試啦,我覺得這裏的老師都非常之有禮貌 ,但我聽校監話200個小朋友只收50人,真的考運氣 ,在8月入讀,時間由上午8時至下午6時全日制 ...

my daughter also interviewed last saturday, but she's not answered all questions when the teacher asked her, so

唔駛擔心,我個仔不但十問九唔應,而且仲唔理老師自己玩,有我個仔墊底,你唔駛怕!

原文章由 cleoma 於 08-2-29 20:42 發表
my daughter also interviewed last saturday, but she's not answered all questions when the teacher asked her, so

囝囝都係面完試, 但尋日call我要再面試, 因為佢ge表演唔多好, 又唔講野 ,有冇人 你地再面試

請問間學校係邊樹

Dear bb女女,

九龍靈糧堂幼稚園‧幼兒園位於九龍嘉林邊道一號,介乎平民化的九龍城及高尚的九龍塘之間。

原文章由 bb女女 於 08-3-7 15:34 發表
請問間學校係邊樹
‹ 上一主題|下一主題