用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 終於等到Tom Lee 三歲音樂班
go

終於等到Tom Lee 三歲音樂班 [複製鏈接]

終於等到 Tom Lee 三歲音樂班啦 !
但係阿囡依家響另一間返緊 "小小莫札特" 音樂班, 已經好開心.  唔知Tom Lee好唔好呢 ?  好就都幫阿囡報埋, 唔好呢, 就唔報lu, 慳返d.
請大家比d意見, thanks!
   0    0    0    0

唔好報, 浪費錢....

ar囡係tom..音樂班學左 2年..今年6歲.. 學個d do-re-me... now 要轉番鋼琴班...好似要從頭學過d ...ABC...

如果一早知我就唔報音樂班啦..唱下歌仔咁.... 學左2年.. 浪費時間... & 錢....而且一班真係太多小朋友...老師take care 唔到咁多....  

反而表姐都係學左2年鋼琴班..now 2級琴

我本來都幾鍾意Tom Lee音樂班,不過2年之後,真係唔知學過什麼,我班開頭有好多個小朋友,最後得兩個畢業,遲下又要在復活假期中間行畢業禮。即使你要報名,千其不要跟Miss Ng班,真係好鬼悶同浪費金錢,我好後悔.

想問吓”小小莫札特" 音樂班,係邊返”家”,可以pm資料比我嗎

想問吓”小小莫札特" 音樂班,係邊返”家”,可以pm資料比我嗎

Parson Music 有.. ar 囡都有學過.... 比tomlee 好...你可以去試下....

不過都係比左錢唔知學左d咩....

原文章由 patpig88 於 08-2-19 11:30 發表
ar囡係tom..音樂班學左 2年..今年6歲.. 學個d do-re-me... now 要轉番鋼琴班...好似要從頭學過d ...ABC...

如果一早知我就唔報音樂班啦..唱下歌仔咁.... 學左2年.. 浪費時間... & 錢....而且一班真係太多小朋友... ...

我有幾個學生都係一路學tom lee音樂班, 一路跟我學琴的, 佢地係學左一年tom lee之後先開始私人學的........
我覺得佢地音樂感, 節奏感方面係幾好........
你話由do-re-me轉返用ABC, 我覺得反而唔係太大問題喎, 佢地都好快可以適應到......
同埋佢地上tom lee o個個應該都會幾開心的, 有個學生跟左我學之後停左tom lee o個邊, 之後小朋友話想繼續o係tom lee學, 咁佢媽媽就比佢兩邊一齊學喇........

Tom Lee

原文章由 kam825 於 08-2-22 16:59 發表
我有幾個學生都係一路學tom lee音樂班, 一路跟我學琴的, 佢地係學左一年tom lee之後先開始私人學的........
我覺得佢地音樂感, 節奏感方面係幾好........
你話由do-re-me轉返用ABC, 我覺得反而唔係太大問題喎, 佢 ...

Actually my daughter is learning at Tom Lee now about 2 months.  She likes so much.  And I found their teacher not only teach playing piano but also how to listen the symphony.

我仔仔學左一個學期,我覺得幾好,小朋友可以唱下歌,出來表演,而家大多數家庭只生一個,當係唱遊,練習下都好.
阿仔好喜歡上音樂班,老師好有愛心.
‹ 上一主題|下一主題