用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟小學 請教各家長: 如爸爸係舊生. 如果唔見了畢業証書, 可補領 ...
go

請教各家長: 如爸爸係舊生. 如果唔見了畢業証書, 可補領嗎? [複製鏈接]

只搵到所有成績表, 但搵唔到畢業証書. 如可補領, 手續如何呢? 謝謝各位.
   0    0    0    0

醒目開學勳章

You can contact the school general office at 25742259 or fax your information to 25916537 for enquiries.

原文章由 wasyinyin 於 08-2-18 14:12 發表
只搵到所有成績表, 但搵唔到畢業証書. 如可補領, 手續如何呢? 謝謝各位.
Best wish,
(\~~/)           天下間沒有不受教的孩子,
(='.'=)           只有不懂教的父母。
(") (")~~O Derdad

i called the school and got the letter. thanks.

原文章由 Derdad 於 08-2-20 11:40 發表
You can contact the school general office at 25742259 or fax your information to 25916537 for enquiries.
‹ 上一主題|下一主題