用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 藍田有無全日既n1
go

藍田有無全日既n1 [複製鏈接]

祝大家新年快樂

我想問下有無人知藍田有無全日既n1,而家仲有無得報名.                                                         

thanks
   0    0    0    0

匯景啟思,麗港城保護兒童會.............平田/啟田都好似有一、兩間但唔sure

咁你知唔知哪間比較好d....thanks

請問張軍澳有沒有哪間比較好d playgroup

請問張軍澳有沒有哪間比較好d playgroup

原文章由 sinmanho 於 08-2-14 13:07 發表

人人對"好d"既定議好唔同架o番

我仔仔讀啟思全日,我同仔仔都鍾意,德育教得好,老師們有愛心,仔仔返得好開心;當然亦有家長嫌佢課程淺(我就覺得OK,唔係淺,只不過唔深)同貴少少;見仁見智。

Btw, 飛雁幼稚園,保良局德田幼稚園都好似有全日既n1,入去呢度自己check 下:
http://kgp.proj.hkedcity.net/chi/district.php?dis_id=9

原文章由 sinmanho 於 08-2-14 13:07 發表

Think at Laguna City

原文章由 sinmanho 於 08-2-14 09:05 發表
祝大家新年快樂

我想問下有無人知藍田有無全日既n1,而家仲有無得報名.                                                         

thanks ...

原文章由 TongSzeLai 於 08-2-14 09:52 發表
匯景啟思,麗港城保護兒童會.............平田/啟田都好似有一、兩間但唔sure

德田保良局幼兒園,香港基督教服務處官塘幼兒學校.....等等

N1資料如下
http://www.swd.gov.hk/doc/family/ccc/EK_311207.xls

要睇2-6歲的

[ 本文章最後由 LOKLOK89 於 08-2-15 10:17 編輯 ]

‹ 上一主題|下一主題