用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 不喜歡返學
go

不喜歡返學 [複製鏈接]

我個女剛入幼稚園讀k1日日問我聽日駛唔駛返學,唔係因為佢鐘意,係佢好唔鐘意返學讀書,問佢係咪有同學仔蝦佢,佢又話唔係,問佢鐘唔鐘意D老師,佢話鐘意,都唔知點?朝朝起身返學好似打扙咁,真係好累好辛苦,我個女D性格好固執唔聽人講嘢嘅,好似學琴咁老師話佢手勢唔啱叫佢擺番好,佢有佢彈唔理你,你叫佢停佢即刻發脾氣唔彈好話你話佢,就算係學校老師叫佢佢心情好就聽你講,心情唔好連老師都唔踩,連老師都唔驚我仲可以點?真係好煩惱,有冇心得可以分享吓?
   0    0    0    0

Before you figure out how to improve the situation,
try to talk to the teacher and learn more about your
daughter's school life.  You may also discuss with the
teacher about that.  I'm not saying you should assume
anything bad happened at school, just try to
understand her school life first, maybe you will
get some hint.  

原文章由 kawai呢 於 08-1-17 21:58 發表
我個女剛入幼稚園讀k1日日問我聽日駛唔駛返學,唔係因為佢鐘意,係佢好唔鐘意返學讀書,問佢係咪有同學仔蝦佢,佢又話唔係,問佢鐘唔鐘意D老師,佢話鐘意,都唔知點?朝朝起身返學好似打扙咁,真係好累好辛苦,我個女D性格好固 ...

thanks!我會同老師了解吓
‹ 上一主題|下一主題