用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 大埔道崇真07年K3小朋友家長 & FRIENDS,入來啦! – Par ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真07年K3小朋友家長 & FRIENDS,入來啦! – Part 3 [複製鏈接]

聽日大家唔準喊.....你估得唔得呢

我第一個唔得

你地走左都要得閒入黎呢邊教下我呢個傻瓜考小學d野呀!!!!

btw, 我聽日帶定兩包"txxpo"

我實唔得都得啦!靜係聽師恩難忘就已經眼濕濕。
原文章由 silvia_ng 於 08-7-4 17:13 發表
聽日大家唔準喊.....你估得唔得呢

我第一個唔得

你地走左都要得閒入黎呢邊教下我呢個傻瓜考小學d野呀!!!!

btw, 我聽日帶定兩包"txxpo" ...

各位 :

明天就畢業禮啦 ! 真係好唔捨得 !
我地 bk 媽咪的畢業聚餐詳程如下 :

日期 : 2008年 7 月13 日 (星期日)
時間 : 下午 4 點 至 7點 (3:30 p.m.已交場)
地點 : FORUM CAFÉ (包半場)
(長沙灣深盛路八號名車博覽館一樓一三三號)
(荔枝角mtr, 長沙灣廣場出口,碧海藍天門隔離)
費用 : HKD 80 /人 (大小同價, 3歲以下不收費)
人數 : 40人或以上

形式 : 歡樂暢聚 3 小時 + Tea Buffet + 波波池
自助餐食物 :  沙律、炒飯、意粉、
雞翼、豬扒、腸、什菜、啫喱糖 等)
飲品 : 每人一杯 (如一杯以上另收費用)
遊戲 : 歡樂波波池

請盡快報名, pm or call 我  明天畢業禮後開始收錢  !
thanks.

已報名媽咪 :

may - 1 大 1 小
save - 1 大 1 小
yellow - 1大 1小
yy - 2 大 1 小
鐘 x 華 媽咪 - 1 大 1 小
wawa 媽咪 - 2 大 1 小
Queenie -
cheerful -
snow b -
phoebe - 1 大1 小
kirma -
得意媽 -
jennie -
Adrianmami -

各位 :

時間 : 下午 4 點 至 7點 (3:30 p.m.已交場)
(長沙灣深盛路八號名車博覽館一樓一三三號)
(荔枝角mtr, 長沙灣廣場出口,碧海藍天門隔離)
費用 : HKD 80 /人 (大小同價, 3歲以下不收費)
人數 : 40人或以上

形式 : 歡樂暢聚 3 小時 + Tea Buffet + 波波池
自助餐食物 :  沙律、炒飯、意粉、
雞翼、豬扒、腸、什菜、啫喱糖 等)
飲品 : 每人一杯 (如一杯以上另收費用)
遊戲 : 歡樂波波池

請盡快報名, pm or call 我  明天畢業禮後開始收錢  !
thanks.

已報名媽咪 :

may - 1 大 1 小
save - 1 大 1 小
yellow - 1大 1小
yy - 2 大 1 小
鐘 x 華 媽咪 - 1 大 1 小
wawa 媽咪 - 2 大 1 小
Queenie -
cheerful -
snow b -
phoebe - 1 大1 小
kirma -
得意媽 -
jennie -
Adrianmami -
conniebaby219 -

May May,

貓頭鷹3號 - 2 大 2 小

明天交錢俾你

連畢業禮都已經舉行完畢
好快要同大家講bye bye
恭喜晒今日得獎小朋友  
希望各位小朋友開開心心迎小一

我已經upload 左今日d 相o係facebook
不過因為位置問題
影唔到入鏡就真係唔好意思

http://www.facebook.com/album.php?aid=24737&l=23250&id=599823949

http://www.facebook.com/album.php?aid=24738&l=f16d7&id=599823949

http://www.facebook.com/album.php?aid=24740&l=c16c2&id=599823949
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

yy13

好嘢 有相睇
Many Thanks

Adrian 媽, yy ,

多謝您們的相片! , d 相張張都咁靚, 咁有專業水準!

Connie, May May,

辛苦晒您們各位! 真係勞苦功高!

下星期日 7月13日, 希望我們舊生會, 可以影倒第一張團體相 Yeah!

Cheerful

琴日完咗畢業禮, 係操塲都影唔到團體相, 實在太熱啦, d 小姐少爺都冇心機影.....

唯有留番下星期日影啦.

YY, Adrian mom,

再一次多謝你地 d photos.   呢 d 真係好好回憶.

貓頭鷹3號

原文章由 Cheerful12 於 08-7-6 00:47 發表
Adrian 媽, yy ,

多謝您們的相片! , d 相張張都咁靚, 咁有專業水準!

Connie, May May,

辛苦晒您們各位! 真係勞苦功高!

下星期日 7月13日, 希望我們舊生會 ...

行左畢業禮, 不如轉去舊生會繼續丫 -

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1613880&extra=page%3D1

Hello, 我們一家於12-16/7 外遊,抱歉參加不到了。

snowB

原文章由 Adrian媽媽 於 08-7-4 22:35 發表
各位 :

(長沙灣深盛路八號名車博 ...
[img align=right]D:\others\babyK.jpg[/img]

各位mami,

知5知邊度有洗水嘜或者woven label 做呢 ?
lee排5見街有,
請幫忙,
thx.

原文章由 somimi 於 08-7-7 22:35 發表
各位mami,

知5知邊度有洗水嘜或者woven label 做呢 ?
lee排5見街有,
請幫忙,
thx.

我上次搵佢地幫囡囡做, 後面仲有熱熔膠。
http://www.label-bee.com/wovenlabel.html

88蚊 80個

Silvia,

您真係神通廣大! 真不慚為家教會 "能幹" 成員.

呢個星期日, 會唔會見到您呀?

Cheerful

唔好意思,有d野想請教各位,全方位究竟值唔值得讀呢?英語全日班或是全方位,邊樣好d呢?全方位是否不能用全日制學券呢?

原文章由 Cheerful12 於 08-7-8 00:43 發表
Silvia,

您真係神通廣大! 真不慚為家教會 "能幹" 成員.

呢個星期日, 會唔會見到您呀?

Cheerful

嘩....咁大頂高帽!!!!

星期日??? 咩"分唇"呀?
我而家個腦只記得星期六要去聖紀文嘉年華同埋下午聽英華簡介會咋

原文章由 catfish2008 於 08-7-8 11:24 發表
唔好意思,有d野想請教各位,全方位究竟值唔值得讀呢?英語全日班或是全方位,邊樣好d呢?全方位是否不能用全日制學券呢?

英語全日班=INTERNATIONAL  CLASS

全方位=上午主流班+下午係外藉老c 教, 好似playgroup 咁. 有art craft/ 玩/食...

各有各好. 視乎你需要.

全方位我地年代係交上午校學費及扣回學劵. 全方位唔當全日制.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

YY/ 爺老太/ vicky ma>>收到晒你地禮物, thx. 不過我未得閒睇.....
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

原文章由 silvia_ng 於 08-7-7 23:30 發表

我上次搵佢地幫囡囡做, 後面仲有熱熔膠。
http://www.label-bee.com/wovenlabel.html

88蚊 80個

silvia,
唔該晒你呀 ! 比個good你 !

原文章由 Jennie 於 08-7-8 16:15 發表

英語全日班=INTERNATIONAL  CLASS

全方位=上午主流班+下午係外藉老c 教, 好似playgroup 咁. 有art craft/ 玩/食...

各有各好. 視乎你需要.

全方位我地年代係交上午校學費及扣回學劵. 全方位唔當全日制. ...

thanks,謝謝你的解答
‹ 上一主題|下一主題