用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 我個仔band3成績.....
go

我個仔band3成績..... [複製鏈接]

我住天水圍 我個仔band3成績
有咩可入呢?
   0    0    0    0

我只知元朗在水邊圍村(即在教堂旁邊)那間中學是 B.3, 天水圍要8下

Band 3好難揀架.最怕小朋友入到去讀唔到書外還會學壞.

我提供可道你參考吓,band 3學校算係較好的一間.你可親身去觀察午飯及放學情況.

我就日日都見到佢啲學生,有的學生樣子都土土哋,好似幾馴咁,係咪咁乖就唔知.

曾經聽過有學生通街講粗口,你預左實有咁情況.
街上打架食煙我就未見過,不過友人曾經目睹學生食煙.(非經常發生)
從該校學生收風,佢話自己間學校都okay.
如果你唔怕尷尬又想了解多啲間學校最好做埋街訪,放學時問該校學生校內情況.我去年細囡升中都試過咁做,都收左心儀中學好多料.

伊中中唔錯
設備勁!!!!!!!
次選伊湯中(新校)

唔................

原文章由 daphnemama 於 08-1-10 18:15 發表
我只知元朗在水邊圍村(即在教堂旁邊)那間中學是 B.3, 天水圍要8下

間係元朗天主教中學
但D學生都有D.....................
總之佢地成日好似吵架般說話
會為好小野而嘈起上來(好似online game輸左)

原文章由 cindymummum 於 08-1-18 19:07 發表

間係元朗天主教中學
但D學生都有D.....................
總之佢地成日好似吵架般說話
會為好小野而嘈起上來(好似online game輸左)

之前係弱智學校wor , 而家唔知不過都唔好放在志願之內
(老師話)

原文章由 tonglam520 於 08-1-10 16:29 發表
我住天水圍 我個仔band3成績
有咩可入呢?

張煊昌~~學生幾好 , 有學習態度
裘錦秋~~成績不斷進步 , 家校合作

伊中~~機會非常之微

‹ 上一主題|下一主題