用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 庭恩-語言治療
樓主: Jac_chue
go

[聽/語障] 庭恩-語言治療

我個仔都係Benji's做st, 返左八堂, 幾好, 有進步, 之前係心橋做過, 個治療師唔係好適合佢, 佢好鍾意Benji's個姑娘, 所以就自然可以留心學野, 所以最緊要搵到適合治療師, 加上學校同父母努力, 勤做家課, 會有好效果. (我會把Benji's的家課印一份給老師在學校follow)

的確早上容易有位, 我大約等了四個月, 現在都是平日早上做training.

但我不知道當入i or s 位, 是不可以再讀Benji's的.

剛剛benji's有位喇, 希望d訓練可以幫到佢啦, penny_li個做法都值得参考下, copy一份家課俾學校, 等老師都可以係某些方面注意下佢

簽名被屏蔽

你打去問就最穩陣, 因為隨時有人調時間同走ga

簽名被屏蔽

醒目開學勳章

MuchMuch Longer than before....

因為言語治療唔係一次兩次就有成效.
D 時段被人HOLD左就好排都放唔番出黎.

我仔而家三歲半,我地排左半年至有位,剛在上週四做左評估,今個星期四會開始做治療,一星期一次,希望仔仔快d有進步