用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 自行分配學位 - 申請表急問
go

自行分配學位 - 申請表急問 [複製鏈接]

救命啊~~~

張申請表話唔可以撕開 (除左最尾果張家長存根), 我已經好小心咁將第一同第二張form分開, 點知教育局果張就甩左呀!!

死啦咁樣得唔得架?  我洗唔洗俾$補領架???

唔該幫幫忙丫!!  唔該晒!!!
   0    0    0    0
=====================
對孩子的希望 - 快樂健康, 做個好人!

原文章由 bunnycatcat99 於 07-12-28 19:00 發表
救命啊~~~

張申請表話唔可以撕開 (除左最尾果張家長存根), 我已經好小心咁將第一同第二張form分開, 點知教育局果張就甩左呀!!

死啦咁樣得唔得架?  我洗唔洗俾$補領架???

唔該幫幫忙丫!!  唔該晒!!! :ador ...

唔使驚,曬個堆同一組號碼去就得,去到學校佢都係撕開ga!唔叫你地撕因為驚兩組表格亂曬!

原文章由 ccspy 於 07-12-28 19:14 發表

唔使驚,曬個堆同一組號碼去就得,去到學校佢都係撕開ga!唔叫你地撕因為驚兩組表格亂曬!

oh!!  唔該晒你呀!!!  
我見其中一間中學又係咁寫...唔好撕開...嚇得我丫!!
果張form好 [脆], 掂一下就甩左!!  唉....

再次唔該晒你啊!!!!
=====================
對孩子的希望 - 快樂健康, 做個好人!

定d嚟!唔好咁緊張,有問題快d上嚟問,好多bk mami/daddy幫到你。

我對手頭上個份from都唔知點填寫同唔知點搞,我一頭霧水。

佢分左幾part,我想問我地係唔係只撕下家長根存自己keep,其他的用其中一份填好就交比心儀的中學自己撕開?然後再填剩下的嗰份就交比另一間中學?唔知我咁做,程序上啱唔啱呢?
請各位家mummy  daddy指教!
老公+仔女=我的全部

原文章由 kinbb媽咪 於 07-12-28 23:40 發表
我對手頭上個份from都唔知點填寫同唔知點搞,我一頭霧水。

佢分左幾part,我想問我地係唔係只撕下家長根存自己keep,其他的用其中一份填好就交比心儀的中學自己撕開?然後再填剩下的嗰份就交比另一間中學?唔知我咁做,程序上啱 ...

唔使咁快就撕左1號或2號,因為分分鐘會整錯。先諗好第1同第2志願ge學校,係3張同號碼存根"供家長填寫"個欄寫上鍾意ge中學,去交之前先撕去1號或2號,咁就唔會亂曬龍。
‹ 上一主題|下一主題