用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 成績表?
go

成績表? [複製鏈接]

觀小e+越嚟越差..其他家長都已經睇緊中學...佢連成績表都未派...仲話要一月十號先派..先見家長..先講banding喎!都唔知咩小學嚟!

自行都開始報名啦!
   0    0    0    0
C:\Documents and Settings\Administrator\桌面\untitledtt.bmp

原文章由 miuyee媽媽 於 07-12-25 09:50 發表
觀小e+越嚟越差..其他家長都已經睇緊中學...佢連成績表都未派...仲話要一月十號先派..先見家長..先講banding喎!都唔知咩小學嚟!

自行都開始報名啦! ...

可唔可以向校方反映下嗎?我仔當年都係咁,後來校方就盡快做咗六年級個批成績表先,等家長可以攞去報中學。同埋幾時deadline呀?係咪真係好忟水呢?如果係就唔好等成績表,問下中學果邊收唔收後補資料,有D中學知道小學趕唔切出成績表,都會收後補資料架喎!你可以問下先。

唉, 阿仔果間仲離譜呀, 1月25號至派同見家長呀!!!!
28號係deadline啦, 都唔知做乜要咁遲!!!!!!!!!

我都打算同學校講, 可唔可以早d, 人家選校填表交表都要時間架嘛!!!  陰公!!
=====================
對孩子的希望 - 快樂健康, 做個好人!

回覆 #3 bunnycatcat99 的文章

1月25日是星期五
1月28日星期一交表
又真係好離譜

原文章由 tictactoe 於 07-12-27 18:36 發表
1月25日是星期五
1月28日星期一交表
又真係好離譜

咪係囉!!!!!!!!!!
我剛剛email去問佢班主住, 可否早番少少, 唉...希望得啦!!
=====================
對孩子的希望 - 快樂健康, 做個好人!

你地間小學又幾

我仔個間都要十一號呀!:tongue:   

原文章由 bunnycatcat99 於 07-12-27 18:51 發表

咪係囉!!!!!!!!!!
我剛剛email去問佢班主住, 可否早番少少, 唉...希望得啦!!
‹ 上一主題|下一主題