用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無德信幼稚園家長?可否分享吓?
go

有無德信幼稚園家長?可否分享吓? [複製鏈接]

Hello! 我仔仔可於2008年入讀 k1,有無家長可以分享吓你哋的心得和意見。唔該唔該!
   0    0    0    0

我仔都係08年k1呀...你仔上午定下午呀??????
不過好似唔多人讀依間....但我like佢有小學..到時煩小一樣野

原文章由 mickychow 於 07-12-18 15:51 發表
Hello! 我仔仔可於2008年入讀 k1,有無家長可以分享吓你哋的心得和意見。唔該唔該!
BB保你大童裝店
http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/show/auctions?userID=hifai619&u=%3ahifai619
拍賣埸100蚊3件任選,新款9折

Hi!我仔仔讀上午班,你仔仔是否又係上午?你除了鐘意佢一條龍之外,你仲因為咩原因讀呢間?你覺得德信點呢?

德信幼稚園同小學好似唔係一條龍

德信幼稚園簡介內有寫《本園畢業男生約80%可升讀德信學校》,我個同事仔仔都係由幼稚園去小學。

如果德幼生兩輪都選德小,升反原校應該冇問題

原文章由 mickychow 於 07-12-21 12:41 發表
德信幼稚園簡介內有寫《本園畢業男生約80%可升讀德信學校》,我個同事仔仔都係由幼稚園去小學。
‹ 上一主題|下一主題