用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 2008K1王子公主小天地
樓主: jk923
go

2008K1王子公主小天地 [複製鏈接]

醒目開學勳章

近排靜都唔出奇,因為個個收左唔使煩,下次又6月先返學校,所以小人入黎,你地記唔記得校長話幾時寄學卷表比我地呀?

我聖誕都冇咩特別去邊,係返奶奶度開party,希望下年可以同各位小王子小公主一齊慶祝啦!

我都祝大家聖誕快樂!

原文章由 natalielin 於 07-12-22 00:00 發表
近排靜都唔出奇,因為個個收左唔使煩,下次又6月先返學校,所以小人入黎,你地記唔記得校長話幾時寄學卷表比我地呀?

我聖誕都冇咩特別去邊,係返奶奶度開party,希望下年可以同各位小王子小公主一齊慶祝啦!

我都祝大家聖 ...

係呀, 放下心頭大石嘛, 希望未搵到心儀學校的父母不要灰心,早日搵到好學校~
christmas我地就會BBQ.
祝各位小朋友健康活潑, 聖誕&新年快樂~

natalielin,

如果我無記錯是一月份寄學卷表比我地

原文章由 natalielin 於 07-12-22 00:00 發表

我都祝大家聖 ...

醒目開學勳章

原文章由 angelmeiyee 於 07-12-23 01:34 發表
natalielin,

thanks!
因為我要叫奶奶幫我睇有冇信呀,而家同媽咪住,但出年9月會同返奶奶住,所以d信寄晒去佢個邊~

原文章由 angelmeiyee 於 07-12-23 01:34 發表
natalielin,

I remember in FEB
My computer was broken down, i can't type chinese on my brother's computer. We get a party with the Tsuen Wan baby yesterday.
MERRY CHRISTMAS!

[ 本文章最後由 jk923 於 07-12-23 10:03 編輯 ]

我都係度同你們講聲聖誕快樂

我有兩個朋友個囡囡第二期收生收到創價電話lu!, 29/12交留位費喇!
真開心喇!

下午班

Max----囝囝---九龍灣

kwanchiu,
佢地幾時收到通知架?電話通知?
唉...... 我又多一次心up......

原文章由 kwanchiu 於 07-12-27 16:36 發表
我有兩個朋友個囡囡第二期收生收到創價電話lu!, 29/12交留位費喇!
真開心喇!  

醒目開學勳章

原文章由 kwanchiu 於 07-12-27 16:36 發表
真開心喇!  

原文章由 muichujamie 於 07-12-28 10:40 發表
kwanchiu,
佢地幾時收到通知架?電話通知?
唉...... 我又多一次心up......

好似21/12 收到電話架!通知叫29/12上午交留位費!
你唔好咁down, 希望6月仲有機會啦 !:loveliness:

am or pm?

原文章由 kwanchiu 於 07-12-28 16:26 發表

好似21/12 收到電話架!通知叫29/12上午交留位費!
你唔好咁down, 希望6月仲有機會啦 !:loveliness:

原文章由 vonvon 於 07-12-28 17:24 發表
am or pm?

好似係pm呀!

各位!
Happy New Year!

我囝囝都係下午班九龍灣wor, 睇下到時有無機會見到你

原文章由 cmanman1 於 07-12-28 00:56 發表
下午班

Max----囝囝---九龍灣

原文章由 yatlong 於 08-1-1 10:24 發表
我囝囝都係下午班九龍灣wor, 睇下到時有無機會見到你

Yatlong/cmanman1,
我都係住九龍灣ga, 仔仔今年會讀K1上午班. 你地係咪會搭校車呢? 其實我想親自帶仔仔返學, 不過搭地鐵就行得太遠路, 又唔知有咩好路線.

我諗我會搭校車,我見到佢地有路線去九龍灣呀,搭地鐵行得太遠啦。

原文章由 mimi666 於 08-1-2 14:46 發表

Yatlong/cmanman1,
我都係住九龍灣ga, 仔仔今年會讀K1上午班. 你地係咪會搭校車呢? 其實我想親自帶仔仔返學, 不過搭地鐵就行得太遠路, 又唔知有咩好路線. ...

上午班
1) jk923 -- 囡囡 -- 麗城
2) kpbb  --  囡囡 -- 荃灣
3) kwanchiu -- 囡囡Chloe--馬鞍山
4) nganga -- 囡囡 -- 沙田
5) maggiechu -- 囡囡--九龍城
6) tym327 -- 囝囝 -- 鑽石山
7) bb-mameme-- 囝囝
8) sharon2005 -- 囝囝
9) ma...mi -- 囡囡
10) Nathan -- 囝囝 -- 九龍灣
11) MelanieBB -- 囡囡
12) YNBB -- 囡囡

下午班
1) lauhy -- 囝囝
2) angelmeiyee -- 囡囡
3) star1402 -- 囝囝 - Ma On Shan
4) Yatlong -- 囝囝 --- 九龍灣
5) pak -- 囝囝
6) 大板牙-- 囝囝--將軍澳
7) AS1210 -- 囝囝
8) carmenwong0208 -- 囡囡
9) Anitaho -- 囡囡   --- 旺角
10)christinaman---囝囝
11)natalielin----囡囡----深水步
12)子霖--囝囝
13)jovababy---囡囡
14)多哥哥---囝囝----牛池灣-----yeah!
15)vonvon---囝囝---紅磡---明天註冊見!
16)915sooky--囡囡
17)leannechu--囡囡--西沙路

我問過學校我住果頭無校車到都唔知點算好:cry:

醒目開學勳章

你住西沙路應該係馬鞍山架校車喎!!

原文章由 leannechu 於 08-1-3 13:49 發表
我問過學校我住果頭無校車到都唔知點算好:cry:
‹ 上一主題|下一主題