用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 方方vs迦南
go

方方vs迦南

hi,

請問你地對方方同迦南有咩意見呢

我想幫囝囝揀N1呀  

之前in左迦南, 但未有通知  
不過今日方方就收左我囝囝, 不過我未比留位費($1100)呀, 成千幾蚊, 我想打算等到30/11(deadline)迦南冇通知先去方方交留位費

如果兩間都收, 你地會揀邊間呢

聽講, 方方好似程度深d, 上P1黎講好似好d咁

但迦南我又幾鐘意喎

原文章由 gie_angie 於 07-11-25 02:09 硐表
hi,

請問你地對方方同迦南有咩意見呢

我想幫囝囝揀N1呀  

之前in左迦南, 但未有通知  
不過今日方方就收左我囝囝, 不過我未比留位費($1100)呀, 成千幾蚊, 我想打算等到30/11(deadline)迦南冇通知 ...

You can phone to 迦南, 直接問他們, they will tell you (me    do it too). 我覺得迦南比較好.

原文章由 yytang715 於 07-11-25 11:11 硐表

You can phone to 迦南, 直接問他們, they will tell you (me    do it too). 我覺得迦南比較好.

thx!!!!!!!!!!!!!!

你意思係, 直接打去問迦南收唔收?

Hi,gie_angie,我都同阿女報左迦南 & 方方, 3/1in 左迦南,信都收左啦,不過就要係24/11交留位費,同方方interview時間1樣,最後我同阿女去左方方,仲即刻收埋,留位費都交埋 ,因為覺得方方環境大好多,連 toilet都好 clean ,阿女入到去又好開心,唔知係未有滑梯玩:tongue: ,同埋我like佢課程較深 ,不過佢就冇學卷,如果N1讀得好就會讀上去, if not , I will choose another K1, like 綠楊,迦南...仲有1年時間考慮,唔知有冇機會同你讀埋1間,如果係,可以一齊交流下
[url=]www.youngnutrition.net[/url]

原文章由 LittleMiyo 於 07-11-26 11:48 硐表
Hi,gie_angie,我都同阿女報左迦南 & 方方, 3/1in 左迦南,信都收左啦,不過就要係24/11交留位費,同方方interview時間1樣,最後我同阿女去左方方,仲即刻收埋,留位費都交埋 ,因為覺得方方環境大好多,連 toilet都好 cle ...

HI LittleMiyo,

e... 你都攪掂晒喇

吾....  我地係3/11 in迦南架, 但都仲未收到信, 今朝打去問過, 老師話last thu & fri寄出晒喇, 叫我再留意多一兩日  佢仲話, 收唔收都會有信喎

呢兩日同c6諗左好耐, 去唔去方方交留位學好, 因為都仲係心大心細迦南(如果收既話)定方方好

係對呢兩間你有咩意見?

方方環境衛生又真係唔錯架  我個仔果日去in時, 見到d學生係到唱歌, 佢仲差d走埋入去一齊玩tim呀 另外佢又好鐘意架車仔(紅色果架呀), 係咁扮大人開車 我地in完晒佢都唔肯走呀

至於迦南, 我係in金巴倫道果間架, 地方仲大, 又係好乾淨架 佢地室外有playground for學生玩, 我個仔又係好鐘意

我都覺得方方程度係深d, 咁係咪真係會好d呢
迦南係咪普通一般