用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣海濱慧中幼兒園如何?
go

荃灣海濱慧中幼兒園如何? [複製鏈接]

有無d mami嘅小朋友讀緊呀?可唔可以俾d comments?
   0    0    0    0

我都想知. 但佢地有免費班試呀一個月會有一個星期6給我們小朋友上堂,同會介紹學校給家長.

原文章由 米水 於 07-11-12 23:22 硐表
有無d mami嘅小朋友讀緊呀?可唔可以俾d comments?

I also want to know ar...
becasue 加南應該唔會入到

醒目開學勳章

我試過堂..覺得校舍old :-| 同老師麻麻
有無有小朋友係個度讀的媽咪比D意見?

hello,我個仔係慧中讀過3個月,佢地d老師係我面前就對我個仔好好,但有一日我從窗外偷偷望入去先知唔係lor,我見到我個仔食緊早餐,而我個仔又多手將碗通粉倒落枱上,個老師就走咪去拿起我個仔個碗&匙斤,將枱上的通粉掃返落個碗到,再叫我個仔食,我覺得咁樣好唔衛生lor,另外佢地d老師好(噪老)我見到我個仔去完排洗返嚟,佢坐錯位,個老師冇同佢講過任可說話就一手扯著我個仔隻手扯佢返自己坐位,仲有嘅就係自從佢讀左慧中之後,佢d說話變晒中文(因為我平時會用英文&中文同佢溝通)......可能你地會覺得比起其他的例子算小事,就當我同大家分享一下la

我女細個時都試過堂, 感覺老師唔得, 校長就好商業化.
‹ 上一主題|下一主題