用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無人聽過「早慧兒童教育中心」(教中文創作)呀? ...
go

有無人聽過「早慧兒童教育中心」(教中文創作)呀? [複製鏈接]

唔知有無家長有俾小朋友去學中文呢?我最近知道有間叫做「早慧兒童教育中心」係專門教中文的,而且有學前遊戲班去訓練BB的表達能力!又話會送一堂免費課程‥‥‥我個仔下個月就十個月大喇,我想俾佢試試,但想問下有無家長試過呢間教育中心呢?好唔好?
   0    0    0    0

原文章由 kamanlee 於 07-11-8 16:48 硐表
唔知有無家長有俾小朋友去學中文呢?我最近知道有間叫做「早慧兒童教育中心」係專門教中文的,而且有學前遊戲班去訓練BB的表達能力!又話會送一堂免費課程‥‥‥我個仔下個月就十個月大喇,我想俾佢試試,但想問下有無家長試過 ...

學前教育係米應該for兩歲小朋友?
你BB個10個月,會唔會早左?

我有學生係早慧讀過,
不過佢地都係小學生,
同埋主要好似都係叫佢地寫下文咁。

hello~其實「早慧兒童教育中心」由0至18歲既小朋友既課程都有開設,0-3歲BB設有學前遊戲班,分3個級別,第1級啟蒙發聲學適合0-1歲,第2級聽音說話學適合1-2歲
第3級認字識數學適合2-3歲,由現在到2008年2月29號前預約仲會有2次試堂既機會.

試堂費用全免,家長同BB一同上課,體驗以下課堂既氣氛以及教學方式.
‹ 上一主題|下一主題