用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 寶血幼稚園 跑馬地寶血收左我兩個bb
go

跑馬地寶血收左我兩個bb

好開心,今日收到信,收左佢地讀k1上午班,不過要搬屋了,因為太遠.
有冇媽媽都收到信,交流一下

剛剛收到寶血幼稚園取錄上午班的信件,感到很是高興,因是第一所面試及獲取錄的幼稚園。
我會於本週五到學校辨理手續,然而由於可能將會搬屋的開係,現正有點猶疑是否應順道預留校車。

你地咁勁既, 搬去跑馬地? 你地就好啦.....

HI! CANDY,

你兩個小b 係twins?

我末返屋企, 所以未知結果。

係啦, 你仲有無考其他學校呀???

唔係搬去跑馬地呀!
現時住址屬筲箕灣線;但將來可能會搬往柴灣區;若預留車位,不知應選哪一條線(因兩條路線唔同價錢)。:

我個女入下午班,有冇人入下午班

寶血都收左我個女上午班呀 ~ 好開心呀~

我都好想知,但未返到,上網又睇唔到,請問你地囡囡係唔係大B,面試表現好嗎??
而另一間呂郭碧鳳就收左我個囡讀上午校啦,星期六同一日上下午接見

beautycandy,

蘇浙係唔係都收左你對twins 讀下午班呀 ? 你會點揀呀 ?

原文章由 beautycandy 於 07-11-7 13:00 硐表
好開心,今日收到信,收左佢地讀k1上午班,不過要搬屋了,因為太遠.
有冇媽媽都收到信,交流一下

寶血都收左我個9月囡囡上午班~但信未到手,
好驚家人睇錯...如係就開心C我~
可唔洗in其他....><"

哈哈 ~ 其實我都唔係100% sure 係上午班, 因為我係叫我個未讀過書的婆婆幫我睇 ...所以唔知佢有冇睇錯"上/下"

原文章由 蛋蛋媽410 於 07-11-7 18:35 硐表
寶血都收左我個9月囡囡上午班~但信未到手,
好驚家人睇錯...如係就開心C我~
可唔洗in其他....>

寶血都收左我個9月囡囡入上午班,今日另一間呂郭碧鳳都收我個囡入上午班,今日真係開心都喊,好感動.....

原文章由 vanwy 於 07-11-7 20:18 硐表
寶血都收左我個9月囡囡入上午班,今日另一間呂郭碧鳳都收我個囡入上午班,今日真係開心都喊,好感動.....

mimi1102~vanwy~

係呀~一陣夜d先信到手~如入到同大家做同學仔~一定感動c~
因之前只預自己區d加南/得寶收9月細女咋...

簽名被屏蔽

me me!!!!  But I prefer the morning session myself.....  

Anyway, still happy

原文章由 tsechris 於 07-11-7 16:12 硐表
我個女入下午班,有冇人入下午班

其實係點分上、下午呢?我好似冇揀過,雖然寶血收左小b讀上午,始终都係可喜可賀,另外恭喜咁多位!

今日收到信,寶血同呂郭碧鳳都收左我個仔讀上午班,其實你地覺得邊間好d?呂郭碧鳳今年有39%人入軒尼斯官小,好似都好好

我個女入下午班
I'm happy but prefer a.m. session lor

我阿bb們in.左st.clare,york,
將會in.st.cat,真光,st.paul及宣道.
但我個人很喜歡寶血,但都會試下去in.當同阿bb們親子活動之一.

我沒有in.蘇浙,有對bb好似我對孖女嗎

原文章由 mimi1102 於 07-11-7 17:38 硐表
beautycandy,

蘇浙係唔係都收左你對twins 讀下午班呀 ? 你會點揀呀 ?