用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 家長自組活動 (list 同其他資料update於P.1{舊的在前}) ...
樓主: kylie_mom
go

家長自組活動 (list 同其他資料update於P.1{舊的在前}) [複製鏈接]

原文章由 ChioMaMa 於 07-11-16 14:50 硐表
Bony and Florence,

剛剛聯絡一間車公司是同事介紹, 價錢方面約$1500.00租54坐, 時間由早上9:00 至黃昏5:00, 可作參考!

Choimama,

many thanks for your help. Let us confirm later.

醒目開學勳章 貢獻勳章

all,

尋日玩完返到屋企同晴晴瞓到7點 晴晴由上車再到屋企共瞓左4個鐘, 我老公就去左踢波, 我見所有小朋友都玩得好開心,  今次非常唔該晒Victor嘅安   
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

原文章由 monkey妹 於 07-11-19 09:32 硐表
all,

尋日玩完返到屋企同晴晴瞓到7點 晴晴由上車再到屋企共瞓左4個鐘, 我老公就去左踢波, 我見所有小朋友都玩得好開心,  今次非常唔該晒Victor嘅安排    ...

Victor~ 多謝晒!!!!!!
我老公叫我一定要表揚你haha..
仲有我搵左2旅遊巴公司(係我家樓下)方便搵到佢地.. , 我可帮你地做攪手.. keke

◤萬花筒流動店~護膚品小賣店♬請按BK個人網頁◥
◣貨品來源以(大百貨公司/藥房/專門店/一般商店)◢
∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽

醒目開學勳章 貢獻勳章

多謝各攪手們的幫手, 昨日的活動非常好玩.

醒目開學勳章 貢獻勳章

各位,

我囡囡打敗仗呀 , 請問大家(曾請過假的家庭)是否要寫請假信(唔睇dr.), 因我見手冊係咁寫.

thanks!!

醒目開學勳章 貢獻勳章

我只係打電話通知學校咋, 無寫請假信呀

原文章由 kylie_mom 於 07-11-19 10:18 硐表
各位,

我囡囡打敗仗呀 , 請問大家(曾請過假的家庭)是否要寫請假信(唔睇dr.), 因我見手冊係咁寫.

thanks!!

醒目開學勳章 貢獻勳章

原文章由 monkey妹 於 07-11-19 10:26 硐表

thanks!

我都唔記得去返另一topic問添

You are welcome.... it is my pleasure. I hope all of you are happy and enjoy the trip.

I was very very tired yesterday. Jet lag plus over excited trip, I went to bed at 11pm and slept within seconds.

BTW, the coach driver yesterday offered me a package as follow for 13th Jan activity:

$1500 by two coaches. One 29-seat as yesterday and one 24-seat. total 53 seats. but they can offer extra drop off points on return so that most people get off at nearby their home after the activities. what do you think?

原文章由 kylam100 於 07-11-19 10:09 硐表

Victor~ 多謝晒!!!!!!
我老公叫我一定要表揚你haha..
仲有我搵左2旅遊巴公司(係我家樓下)方便搵到佢地.. , 我可帮你地做攪手.. keke

Bony,

next round is yours.

vic
原文章由 monkey妹 於 07-11-19 09:32 硐表
all,

尋日玩完返到屋企同晴晴瞓到7點 晴晴由上車再到屋企共瞓左4個鐘, 我老公就去左踢波, 我見所有小朋友都玩得好開心,  今次非常唔該晒Victor嘅安排    ...

尋日可蕎玩得好開心,唔該晒Victor既安排。

嘉道理 & 中大相片

http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=64542&mfid=109739

Victor,

Thank you very much for your arrangement and coordination all the works.: :

koko39

Thanks for uploading the photo

原文章由 koko39 於 07-11-19 16:14 硐表

嘉道理 & 中大相片

http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=64542&mfid=109739

醒目開學勳章 貢獻勳章

原文章由 koko39 於 07-11-19 16:14 硐表

嘉道理 & 中大相片

相片好精彩呀, thanks!!

嘉道理 & 中大相片

嘩! 我睇見d相都開心埋一份添

醒目開學勳章 貢獻勳章

my pleasure
原文章由 Hayley04 於 07-11-19 14:01 硐表
Bony,
next round is yours.
vic

[quote]原文章由 ChioMaMa 於 07-11-19 16:44 硐表
Victor,

Thank you very much for your arrangement and coordination all the works.: :
koko39
Thanks for uploading the photo

Victor,

唔該晒你嘅安排, 各人都得好開心

醒目開學勳章 貢獻勳章

價錢都好合理, 就分兩架車啦  

原文章由 Hayley04 於 07-11-19 12:00 硐表
$1500 by two coaches. One 29-seat as yesterday and one 24-seat. total 53 seats. but they can offer extra drop off points on return so that most people get off at nearby their home after the activities. what do you think?

醒目開學勳章 貢獻勳章

RE : 活動#4

money妹,

請幫忙加多1人, 共3A1C, THANKS!!

monkey妹,
#4活動
請幫忙加多1人, 共3A1C, Many Thanks!

[ 本文章最後由 FlorenceChan 於 07-11-20 12:29 編輯 ]

原文章由 monkey妹 於 07-11-19 10:26 硐表

我只係手冊通信欄寫病雙假一天.. ~

kylam100

monkey妹,
#4活動
請幫忙加多共2A1C ~ 唔見我個名?

[ 本文章最後由 kylam100 於 07-11-20 14:40 編輯 ]
◤萬花筒流動店~護膚品小賣店♬請按BK個人網頁◥
◣貨品來源以(大百貨公司/藥房/專門店/一般商店)◢
∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽∝∽

原文章由 Hayley04 於 07-11-14 11:49 硐表
I will get you the name of Paul Ho's kids when back.

I'm waiting your reply ah....:

‹ 上一主題|下一主題