用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想搵游水partner
go

想搵游水partner

我小朋友6歲(男仔), 剛剛暑假帶佢學游水(半私人), 佢非常鐘意, 但因為另一partner 不想在冬天繼續學, 所以我想問吓在冇人有興趣, 而且現在個教練都非常好, 好細心, 如有興趣, 可pm 給我, 我再給老師資料給你們.

qooboy

請check pm, thx.

原文章由 qooboy 於 07-10-29 20:57 硐表
在哪裡學?

想搵游水partner

原文章由 midcochow 於 07-10-29 15:37 硐表
我小朋友6歲(男仔), 剛剛暑假帶佢學游水(半私人), 佢非常鐘意, 但因為另一partner 不想在冬天繼續學, 所以我想問吓在冇人有興趣, 而且現在個教練都非常好, 好細心, 如有興趣, 可pm 給我, 我再給老師資料給你們. ...

我有興趣,請pm details to me.  Thanks.

Please check pm, Thx.

原文章由 nhbb 於 07-10-30 10:46 硐表

我有興趣,請pm details to me.  Thanks.

回覆 #1 midcochow 的文章

我都有興趣 pls pm details to me.  Thanks

醒目開學勳章

pls pm me. thanks

HIHI..

我有個教練都教得好好
他平時教開3-11歲的小朋友!
十分有經驗!又細心
有興趣就PM 我~

VANS

原文章由 midcochow 於 07-10-30 12:30 硐表
Please check pm, Thx.

Pls pm me. thanks!

Dear All,
my son is only 1.5 yrs, any swimming course suitable?  i prefer 2-3 kids group, indoor swimming hall. Any comment?

各位媽咪:

唔好意思, 因已找到partner, 所以大家不用再pm 給我, thx.

原文章由 midcochow 於 07-10-29 15:37 硐表
我小朋友6歲(男仔), 剛剛暑假帶佢學游水(半私人), 佢非常鐘意, 但因為另一partner 不想在冬天繼續學, 所以我想問吓在冇人有興趣, 而且現在個教練都非常好, 好細心, 如有興趣, 可pm 給我, 我再給老師資料給你們. ...